Reality19. februar 2024

Nu taler Mortada Haddad om forholdet til Elvira Pitzner: Dubai har styrket båndet

Efter at have været fanget med Elvira Pitzner i Dubai, er Mortada Haddad nu vendt tilbage til Danmark og svarer på spørgsmål om deres forhold
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
16. februar 2024 fik Elvira Pitzner endelig sit pas tilbage i Dubai og kunne vende snuden mod Danmark. Men fredag eftermiddag var der intet spor af hende, da flyet landede.
 Video: Martin Høien

LÆS OGSÅ: Elvira Pitzner slår fast: Der var ikke noget ægteskab

I weekenden delte Elvira Pitzner flere alvorlige detaljer fra de seneste måneders mareridt i Dubai, med sine godt 404.000 følgere på Instagram

– Under sagsforløbet hævdedes det, at vi stadig var gift, og denne påstand blev fastholdt helt frem til den 6/2 2024, hvor det blev erkendt, at der siden august 2023 ikke har været et ægteskab. Denne indrømmelse har fjernet ethvert grundlag for anklager om utroskab, hvorfor sagen blev annulleret, og jeg er frifundet, lød det blandt andet fra diamantdatteren.

Mandag tager Mortada Haddad tråden op og holder sin egen spørgerunde for sine knap 24.000 følgere.

For selv om han og Elvira – der begge har hævdet kun at være gode venner og rejsekammerater – ifølge ørkenstatens lovgivning ikke var skyld i, at hun var utro mod eksen Milad Saadati, holder de stadig fast i ikke at være romantisk involverede.

Elvira Pitzner, Mortada Haddad
Elvira og Mortada var sammen i Dubai, da de begge blev anholdt af politiet. Siden har de været tilbageholdt i ørkenstaten, hvor de kan bevæge sig frit rundt, så længe de holder sig inden for landets grænser. De har nemlig fået frataget deres pas.
 Foto: Dan Mariegaard, Privat

I hvert fald ikke officielt.

– Vi tror på, at visse aspekter af livet, især personlige forhold, bør forblive private. Det er en værdi, vi vægter højt for at ære og beskytte de dybe bånd, vi deler. Vi har derfor truffet beslutningen om at bevare deres privathed og undlade at dele detaljer med offentligheden, lyder det fra Mortada Haddad i en story, hvor han svarer en følger på, om han og Elvira Pitzner er sammen.

– Nogle af os håber på det, skriver følgeren, men der er altså kun få detaljer at hente hos iværksætteren, der taler meget i "vi" og altså også på Elvira Pitzners vegne.

– Vi kan dog dele, at efter de udfordringer, vi har stået overfor, har vores oplevelser kun styrket vores relation og skabt et endnu smukkere og dybere bånd mellem os.

Om den tilsyneladende fælles udmelding fra Mortada Haddad betyder, at Elvira Pitzner vil lægge låg på delingen af hverdagen, som ellers har været hendes levebrød, får vi formentlig at se i næste sæson af "Diamantfamilien".

Den er ifølge søster Thalia Pitzner netop i fuld gang med at blive optaget.

Vild med reality? Lyt med i podcasten "Sladderministeriet" du finder seneste afsnit her:

Sponsoreret indhold