Reality20. februar 2024

Se videoen: Bekræfter Elvira Pitzner forholdet til Mortada her?

Elvira Pitzner og Mortada Hadad har længe stået fast på, at de IKKE er kærester. Men en ny video fra diamantdatteren tyder altså på noget andet
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
16. februar 2024 fik Elvira Pitzner endelig sit pas tilbage i Dubai og kunne vende snuden mod Danmark. Men fredag eftermiddag var der intet spor af hende, da flyet landede.
 Video: Martin Høien

LÆS OGSÅ! ENDELIG: TV 2 BRYDER TAVSHEDEN OM ELVIRA PITZNER

Kærester eller ikke kærester.

Det har været et af de helt store spørgsmål omkring Elvira Pitzner og Mortada Hadad, siden de for tre måneder siden blev anholdt og fængslet i Dubai.

Siden slutningen af november har de været fanget i ørkenstaten, inden de for få dage siden igen fik dansk jord under fødderne.

Først kom det frem, at iværksætteren Mortada var Elviras nye kæreste, men det benægtede diamantdatteren og hendes familie hurtigt.

Siden er Mortada primært blevet omtalt som Elviras ven. En ny video på Pitzner-datterens TikTok-profil tyder dog på, at de er mere end bare venner.

Elvira Pitzner, Mortada Haddad
Relationen mellem Elvira og Mortada har været til heftig debat de seneste måneder.
 Foto: Lars H. Laursen, Privat

Her har Elvira delt en video fra valentinsdag, som hun fejrede i Dubai, en uge efter hun i retten blev frikendt for utroskab.

I den romantiske video kan man se en hjerteformet kage i med lyserød icing på.

Det er dog teksten ovenpå kagen, som er det interessante lige i det her tilfælde.

"6 months M + E" står der med hvid glasur på kagen. Det kunne altså tyde på, at Mortada og Elvira fejrede seks måneders kærestedag på valentinsdag den 14. februar.

SE og HØR har forsøgt at få en kommentar fra Elvira Pitzner og Mortada Hadad, men de er ikke vendt tilbage på vores henvendelser.

Du kan se videoen her:

Sponsoreret indhold