Reality 1. oktober 2021

Bro kæmper stadig med angst: Jeg tør ikke gå i byen

Kevin "Bro" Andreasen åbner op om sin sociale angst i "Til middag hos" og forsøger at svare på, hvorfor det gik galt
Foto: Dan Mariegaard

Kevin Andreasen blev fra den ene dag til den anden kendt som sangeren Bro. Først steg berømmelsen ham til hovedet - og da det gik op for ham, at han var blevet det, han kalder "et dårligt menneske", der ikke behandlede sin familie og kæreste ordentligt, fik han angst.

Det fortæller popstjernen i denne uges "Til middag hos".

- Det med at gå fra at være ukendt til at være kendt, det ændrer noget ved en, forklarer Kevin "Bro" Andreasen til sine gæster og seerne.

- Jeg fik så meget angst på et tidspunkt. Fordi jeg følte, jeg havde dummet mig så meget. Jeg turde ikke gå ud fra min egen lejlighed. Jeg lå derhjemme i 10 dage og bestilte mad udefra. Med persiennerne rullet ned.

Kevin "Bro" Andreasen gætter på, at kontrasten mellem at turnere og være derhjemme med et "normalt" liv, blev for stor en mundfuld for hans psyke.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Foto: NENT

Kevin Andreasen, bedre kendt som sangeren Bro, kæmper stadig med angst, fortæller han i "Til middag hos". Foto: NENT

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

- Jeg ved ikke, om det er, fordi jeg havde optrådt med så mange shows. Man ser ikke sine venner, man ser ikke sin familie, man ser ikke nogen. Når du er på farten, så er du altid superstjerne, når du er ude. Du sover på de dyreste hoteller, og du lever et godt liv. Og når du kommer hjem, så er du bare tilbage til nul igen, fortæller han.

- Jeg byggede sådan en facade op med, at jeg havde det godt hele tiden. På et tidspunkt, så ramler det jo.

Da det ramlede, fik sangeren social angst. Han holdt sig for sig selv og forlod ikke lejligheden, fordi han var bange for at blive dømt for at have opført sig dårligt over for andre.

Og selv om popstjernen har det bedre i dag, er han stadig mærket af angsten.

- Sådan har jeg haft det i lang tid. Nu i dag har jeg det faktisk okay. Jeg lever ikke med alle de ting, som jeg gjorde før. Det har faktisk været godt for mig at komme til det punkt, hvor jeg er blevet pillet helt ned. For at komme helt op igen. Og så blive et bedre menneske.

- Det var social angst. Jeg turde ikke gå ud, jeg turde ikke – og tør faktisk stadig ikke den dag i dag – at tage i byen.

Kevin "Bro" Andreasen begyndte sidste år at fortælle om sin angst i dokumentaren "Kevin bygger bro". Det kan du læse mere om her.

Da fortalte han også SE og HØR, hvordan han synes, han har "fucket op". Det kan du læse her.

Herunder kan du se et klip fra "Til middag hos", hvor Bro fortæller om sin værste periode med angst:

Sponsoreret indhold