Kendte14. juni 2020

Bro åbner op i ny dokumentarserie: Ramt af angst

Den 24-årige sanger har ikke haft det nær så nemt med sin stormende succes, som flere måske har troet. Nu åbner han op i en helt ny dokumentarserie om at blive ramt af angst
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/bro_0.jpg
 Foto: Dan Mariegaard

- Det var skræmmende, for jeg vidste ikke, hvad der var galt. Jeg havde aldrig haft det sådan før, fortæller den 24-årige sanger Kevin Andreasen, bedre kendt som Bro, til Ritzau iflg. BT.

Sangeren lå i flere uger i sin lejlighed, gemt væk bag de sorte mørklægningsgardiner uden overskud og uden at vide, hvad det egentligt var, der skete med ham.

For trods megahits som ”Sydpå”, der er blevet afspillet mere end 21 millioner gange på Spotify og ”Hvor er du Bro?” fra 2016, så er succesen slet ikke kommet ubesværet.

Det fortæller sangeren om i en ny Viaplay dokumentar ”Kevin bygger Bro”, der har premiere tirsdag den 16. juni, hvor han kommer nærmere ind på sin barndom, hans familie og hans kamp med angst.

For selvom de fleste af hans sange omhandler sol, fest og glade dage, så var det langt fra sådan, han havde det tilbage i december, hvor livet i stedet føltes ensomt og mørkt.

Det blev alt sammen for meget, og sangeren besluttede at tage til en psykolog for at finde ud af, hvad det var, der helt præcist skete med ham.

Og nu åbner sangeren for første gang op om at have angst, og hvilken betydning det har haft for ham.

- Jeg mangler at vise mere af mig selv, så folk kan få et indtryk af, hvem manden bag ”Sydpå” og ”Hvor er du Bro?” er. Jeg har været meget lukket, og folk ved ikke rigtigt noget om mig, fortæller sangeren om grunden til, at han nu vælger at lukke sine fans tættere på.

Artiklen fortsætter under billedet

https://imgix.seoghoer.dk/dma_2019_tsl_20191017_0114.jpg
 Foto: Thomas Laursen

Bro fandt hurtigt sammen med "Paradise"-baben Elina Dahl, da hun vendte hjem fra sin sæson i 2018. Året efter braste forholdet, da Elina "fik øjnene op", og Bro indrømmede, han ikke havde været verdens bedste kæreste. Foto: Thomas Laursen

En anden bag facaden

For med en stormende succes og mere end 200 koncerter, så er det nok de færreste, der har luret, at følelserne var nogle helt andre, end hvad han udstrålede på scenen.

Men ikke desto mindre er det præcis sådan, det har været for Kevin det sidste lange stykke tid, der afslører, at han med ”Bro” nemt har kunne gå fra at være Kevin, der havde det svært, til sangeren der nyder at stå foran publikum og fyre den af.

Dog mener han ikke, at det er den skiftende personlighed, der i sidste ende har udløst angsten, men at det derimod var at gå fra 100 til nul, når det kom til arbejde.

I dag kæmper han stadig med angsten.

Du kan følge med i dokumentarserien ”Kevin bygger Bro”, når den har premiere på Viaplay den 16. juni.

Sponsoreret indhold