Kendte16. juni 2020

Bro i vild afsløring: - Jeg fuckede op

Den 24-årige popstjerne steg hurtigt til tops, men for Bro har kendislivet haft en bagside med både stress og angst
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Bro toppede for første gang på den danske musikscene, da han udgav nummeret ”Hvor er du Bro?” i 2016, og siden da er det gået stærkt for den 24-årige popstjerne.

Flere store hits er det blevet til. Nummeret "Sydpå", der var titelsangen til 14. sæson af "Paradise Hotel", sikrede blandt andet Bro den den mest streamede sang i Danmark i 2018, og successen var til at tage og føle på. Det gik stærkt. Måske gik det endda en anelse for stærkt.

De sidste 3 måneder har sangeren nemlig taget angstdæmpende medicin for at få hjælp til sine psykiske udfordringer.

- Når du får så hurtig succes, som jeg gjorde, og det kommer så stærkt, så kommer det til at stige en til hovedet, siger Bro til SE og HØR.

- Det er jo ikke normalt for en person at få så meget hype så hurtigt, så kroppen kan ikke helt følge med.

Heldigvis har medicinen sammen med psykologhjælp gjort en stor forskel for popstjernen.

- Jeg har aldrig haft det bedre. Jeg har i hvert fald ikke haft det så godt i lang, lang tid, fortæller han og understreger, at han stadig rammes af angst.

https://imgix.seoghoer.dk/wefwe.jpeg
 (Foto: NENT Group/Janus Nielsen)

24-årige Bro åbner i ny dokumentarserie op om livet som dansk popstjerne. (Foto: NENT Group/Janus Nielsen)

- Før kunne jeg jo ikke gå ud af min hoveddør uden at føle, at folk kiggede på mig hele tiden. Og det gør de jo, når man er offentlig. Nu har jeg det bare fedt over, at jeg har det godt.

Det har også hjulpet Bro, at han er blevet bedre til at ignorere de negative tilråb, han til tider bliver mødt af, når han bevæger sig udenfor egen hoveddør.

- Der er selvfølgelig episoder, hvor jeg står på gaden, og der er nogle fyre, der råber: ”Hey, Bro, den svans” og så videre. Hvor det er sådan lidt, ja, det er fint. Næste. Gå du bare videre med din klamme dame.

Bro kom med Kevin hjem

Ikke kun hypen og successen har været en udfordring for "Sydpå"-sangeren, der i privaten hedder Kevin Andreasen. Det har også været svært at jonglere mellem privatlivet og arbejdslivet.

- Jeg tror, problemet var, at jeg hev Bro med hjem, når jeg ikke skulle være Bro, og det gjorde mig måske lidt højrøvet i sidste ende, siger han og forklarer, at det især gik ud over venner og familie.

- Der var en del episoder, hvor jeg fuckede op.

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/bro_0.jpg
 Foto: Dan Mariegaard

Bro til premieren på "The Gentlemen" i København. (Foto: Dan Mariegaard)

Bro er dog kommet på rette spor igen, og det kan opleves i den nye dokumentarserie "Kevin bygger Bro", hvor seerne kommer helt tæt på både musiker-Bro og privat-Kevin. Det var dog egentlig ikke helt sådan dokumentaren oprindeligt skulle have været støbt sammen.

- Projektet skulle i sin tid omhandle, hvordan var at være Bro og være ude 200 dage om året og spille koncerter. Den dag, vi skal starte med at filme, lukkes der så ned for alle koncerter. Så må man jo finde på noget nyt.

I stedet har det givet ham mulighed for at fortælle åbent om sin kamp med stress og angst og at vise folk, hvem den unge Rødovredreng egentlig er.

De to første afsnit af "Kevin bygger Bro" har premiere på Viaplay den 16. juni.

Sponsoreret indhold