Bolette fandt kærligheden i "Bachelor"-Jaffer: Her blev hun overbevist

(Foto: Kaspar Wenstrup)

Da 18 kærlighedshungrende kvinder tjekkede ind i villaen i Grækenland, var det både med håbet om at finde kærligheden og date bacheloren Casper.

[node:advert-in-body]

Men allerede få uger inde i det populære realityprogram fik Casper kamp til stregen, da model og landskabsarkitekt Jaffer Janjooa også blev en del af ”Bachelor”-staben.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Foto: Kaspar Wenstrup

Og der gik da heller ikke lang tid, før Bolette, som udover Jaffers sidste rose også løb med hans hjerte, var klar over, at hun skulle satse på netop Jaffer fremfor Casper:

[node:advert-in-body_2]

- Jeg tror … Efter vores ”Friends”-date, lyder det fra Bolette, da hun får spørgsmålet om, hvornår hun blev klar over, at det skulle være Jaffer.

[node:aller-related-content:0]

Under datingprogrammet fandt Jaffer og Bolette hurtigt sammen om deres fælles interesse for tv-serien ”Friends”.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Foto: Lotta Lemche/TV 2

Og derfor er det naturligvis også ganske nærliggende, at det er netop en ”Friends”-date, som Jaffer har forberedt, da han endelig får alenetid sammen med Bolette i det græske øhav.

[node:advert-in-body_3]

Bolette endte med Jaffers sidste rose – og parret er efterfølgende blevet kærester og er flyttet sammen i en lejlighed i København.

Se videoen øverst i artiklen, hvor Bolette blandt andet fortæller, hvornår hun blev overbevist om, at Jaffer var den helt rigtige bachelor.

[node:aller-related-content:1]

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close