Jaffer afslører: Derfor valgte jeg Bolette

Seks uger har optagelserne til det populære realityprogram været i gang.

Men kun fire uger fik Jaffer til at date og lære kvinderne at kende, da han først senere kunne joine ”Bachelor”-kollegaen Casper Berthelsen og forsøge at opfylde drømmen om at finde den eneste ene.

Trofaste ”Bachelor”-seere har således fulgt kærlighedsrejsen, når Jaffer på sine dates blandt andet har fløjet i helikopter, malet billeder, haft besøg af familien og grinet og kysset.

Men slutteligt havde han kun en enkelt rose tilbage. En rose, som han således forærede til Bolette:

Artiklen fortsætter under billedet ...

Foto: Lotta Lemche/TV 2

- Jeg havde det meganice i Bolettes selskab. Hun fik mig til at grine, og fik mig til at være godt tilpas og glad. Og så er der jo altid det der med, at man godt kan have det sindssygt godt med en person, men i forhold til kærlighed – er der sommerfugle i maven? Er der noget, der vækker noget indeni?, fortæller Jaffer til SE og HØR og afslører netop, at Bolette vakte noget helt særligt i ham:

- Hver gang jeg skulle ses med Bolette, så var min mave fuld af sommerfugle, griner Jaffer, der er ganske sikker på, at følelsen i maven var tegn på forelskelse.

Men valget af Bolette førte selvsagt også til et fravalg af Louise, der således ikke fik mulighed for at tage imod Jaffers allersidste rose:

- Det var en sindssyg dejlig følelse, jeg havde i kroppen, når jeg skulle ses med Louise – og vi hyggede os og havde det megagodt sammen.

Alligevel var det ikke Louise, der endeligt fejede benene væk under Jaffer:

Artiklen fortsætter under billedet ...

Louise og Jaffer havde umiddelbart særdeles sjovt sammen, når de var på date. Foto: Lotta Lemche/TV 2

- Der var selvfølgelig nogle følelser, men der var bare en, der ramte lidt bedre, forklarer Jaffer og henviser naturligvis til Bolette, som heldigvis gladelig tog imod den sidste rose.

Den helt store forskel på følelserne for de to singlevinder handler selvsagt om kærlighed:

- Jeg tror ikke, der var de helt store kærlighedsfølelser, fortæller Jaffer om Louise, som han siden sin ankomst til det græske øhav ellers har haft det særdeles godt og sjovt med, når de to har været på date.

Det var særligt de famøse sommerfugle i maven, der var den helt store faktor for Jaffer, da han skulle træffe sin endelige beslutning.

Og så var der én ting mere, som havde en helt særlig betydning:

- Jeg tænkte på fremtiden, lyder det fra Jaffer, der således umiddelbart sagtens kunne forestille, at han og Bolette ville have endnu flere dates hjemme i Danmark - fremfor at nøjes med de tre, der var en mulighed under optagelserne til ”Bachelor”.

Købt eller solgt?

Tiden på bjerget inden Jaffers endelige afsløring, var noget nær ulidelig for Bolette:

- Jeg var sindssygt nervøs, og jeg kan huske, at Jaffer sagde en masse søde ting – og så kan jeg huske, at jeg bare havde brug for at få at vide, om jeg ville få den rose, forklarer Bolette om det øjeblik, hvor afgørelsen skulle falde.

- Jeg vidste ikke, om jeg var købt eller solgt.

Bolette forklarer desuden, at hun var usikker på, om hun overhovedet ville få tilbudt Jaffers sidste rose:

- Der var jo hele tiden det her aspekt med den anden pige – og jeg vidste også, at de havde det godt sammen. Så på det punkt var jeg ikke noget tidspunkt sikker, forklarer Bolette, som i afgørelsens øjeblik var tydeligt lettet.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Bolette rejste omrindeligt til det græske øhav for at date bacheloren Casper Berthelsen. Alligevel var det Jaffer, der endte med at slå benene væk under hende. Foto: Lotta Lemche/TV 2

Og måske var der en helt særlig årsag til, at lettelsens suk lød så stort, da Jaffer, efter adskillige kærlighedserklæringer og søde ord, endelig afslørede sit valg:

- Jeg tror helt klart, der var lidt forelskelse, lyder det fra Bolette, der desuden forklarer, at hun undervejs forsøgte at lægge låg på sine følelser:

- Netop for ikke at blive alt for såret, hvis nu jeg blev valgt fra.

Efterfølgende kunne parret trække sig tilbage – og desuden være fri for kameraerne.

Og det tyder da også på, at de to havde brug for lidt ro, inden de tidligt næste morgen fløj retur til Danmark:

- Vi når lige at få aftenen sammen, hvor vi bare sidder og snakker om alt det, der er sket. Vi er megatrætte, lyder det fra Jaffer, der samtidig fortæller, at han har en hyggelig og afslappet aften sammen med Bolette.

Tidligere på ugen kunne trofaste ”Bachelor”-fans se til, mens de to skiftevis læste op af digte for hinanden – og efterfølgende kyssede.

Mon ikke der højst sandsynligt også er uddelt et enkelt kys eller to denne aften, hvor Jaffer forinden valgte at give sin allersidste rose til Bolette.

I programmet sender Louise masser af held og lykke til Jaffer og Bolette. Hun har i dag en kæreste.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close