Drama i GVFB: Blev tilbageholdt i lufthavnen – nu vil hun skilles

(Foto: MEGA)

De havde aldrig mødt hinanden og anede intet om hinanden.

Alligevel tog de imod udfordringen og lod sig blive ”gift ved første blik”.

Herhjemme er en ny sæson af det populære program ”Gift ved første blik” netop gået i gang – og programmet er altså også godt i gang i andre lande.

Blandt andet i USA hvor der allerede er gedigent drama for rullende kameraer. Et af parrene Mia Bally og Tristan Thompson – har således allerede kastet håndklædet i ringen.

Ifølge People har Mia således valgt at lade sig skille fra sin mand efter et særdeles turbulent (og ultrakort) ægteskab.

Parret kom da også ganske uheldigt fra start, da de skulle afsted på bryllupsrejse 48 timer efter, at de havde mødt hinanden for første gang.

Mia blev nemlig tilbageholdt i lufthavnen af de amerikanske myndigheder. Det har nemlig vist sig, at Mia har en noget mørk fortid.

Ifølge retsdokumenter har den 29-årige Mia tidligere været tiltalt for tre tilfælde af stalking og et tilfælde af dankortmisbrug i forbindelse med en ekskæreste.

Nyheden chokerede naturligt nok hendes nye ægtemand:

- Nu sidder jeg her uden at vide, hvem det egentligt er, jeg er blevet gift med, sagde han, da Mia blev tilbageholdt i lufthavnen.

Det er dog ifølge People ikke ham, men derimod Mia, der har valgt at lade sig skille.

 

 

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close