Reality20. juni 2019

Blac Chyna og Rob Kardashian sagsøgt af Chynas eks

Blac Chynas ekskæreste Pilot Jones har sagsøgt Rob og Chyna for lige over to millioner dollars, svarende til lige over 13 millioner danske kroner
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/mega306940_005.jpg
 Foto: MEGA

Rob Kardashian og Blac Chynas påståede online-mobning kan meget vel komme til at koste dem dyrt. I hvert fald, hvis man skal tro Chynas ekskæreste, der nu har sagsøgt de to for lige over 2 millioner dollars svarende til lidt over 13 millioner danske kroner.

Pilot Jones har indleveret juridiske dokumenter, hvorpå der står, at han har lidt skade på lige over to millioner. Det skriver TMZ.

Her beskriver han, hvordan den påståede online-mobning og æreskrænkelse har forårsaget ham følelsesmæssig nød, der svarer til 500 tusinde dollars.

Derudover påstår han, at Rob og Chynas angreb på ham har skadet hans familie, og det vil han have 250 tusinde dollars for.

Men der er mere. For han vil også gerne have 250 tusinde dollars for tidligere og fremtidige sygeudgifter og 600 tusinde dollars i tabt indtjening.

Og så hævder han, at han på en eller anden måde er mislykket med at betale sin husleje, og det er 7.200 dollars, mens han også ønsker godtgørelse for en rejse til Louisiana, hvor han flygtede til efter det påståede angreb.

Sidst, men ikke mindst, vil han have 500 tusinde dollars i straffende skader.

Jones sagsøgte parret tilbage i 2017, fordi de angiveligt hævede, at det var ham, som havde solgt et billede, der viste ham og Chyna sammen.

Jones påstod også, at de beskyldte ham for at være biseksuel og lagde nogle af hans personlige ting til offentlig skue, hvilket resulterede i trusler.

Derudover er Jones den fyr, til hvem Rob Kardashian angiveligt sendte racistiske og homofobiske beskeder til, mens han derudover insinuerede, at han måske var far til Chyna og Robs endnu ufødte barn.

Jones siger, at tingene gik så dårligt, at han forsøgte at begå selvmord - og nu har han altså sagsøgt Chyna og Rob endnu engang.

null

Sponsoreret indhold