Reality 16. januar 2018

Se videoen: "Bagedyst"-Rosa interviewer realitystjerner til Reality Awards

Rosa fra "Den store bagedyst" interviewer blandt andet Gina Jaqueline og Christian fra "Årgang 0" på den røde løber til Reality Awards
Foto: Thomas Laursen

Vi har set amatørbageren Rosa svinge piskeris og kagerulle i bageteltet i "Den store bagedyst". Til dette års Reality Awards 2018 stak DR hende en mikrofon og bad hende om at interviewe realitystjernerne på den røde løber, og den 60-årige kvinde fra Glyngøre gik til opgaven med samme høje humør, som vi kender hende for i "Den store bagedyst".

- Nu skal jeg jagte nogle skandaler, siger Rosa med et grin. 

Og så går det ellers løs på den røde løber, hvor hun blandt andet spørger Gina Jaqueline, kendt fra programmet "Gina Jaqueline - en sugardaters fortælling", hvad hun drømte om at lave, da hun var 13 år.

- Da jeg var 13, ville jeg gerne være sanger. Så ville jeg også gerne være skuespiller. Og så har jeg gerne ville være forfatter, siden jeg var tre år, svarer sugardateren.

Dernæst prøver Rosa at få fat i Christian fra "Årgang 0" på den røde løber, men hun kommer nærmest op at toppes med Ekstra Bladet, der er i gang med at interviewe ham.

- Jeg kan noget med en kagerulle, svarer hun kækt til Ekstra Bladets journalist. 

I videoen får Rosa også talt med Brian fra "Landmand søger kærlighed", Fie Laursen og og Anders Hemmingsen, der mener, at Rosa skal være den nye vært i "Aftenshowet".

Se reporter-Rosa i aktion i videoen: 

Se alle stjernerne på den røde løber til Reality Awards 2018 i galleriet: 

Reality Awards 2018

Sponsoreret indhold