Nyheder 23. november 2017

Producerer vandflasker: Så meget tjener Bagedyst-Rosa

Rosa fra Den store bagedyst har siden 2009 drevet virksomheden H2O Branding, der producerer vandflasker med logo. Sidste år leverede hun sit hidtil bedste resultat
(Foto: Kaspar Wenstrup)

Hun bagte sig hele vejen til semifinalen i Den store bagedyst.

Men i går aftes måtte den altid smilende Rosa fra Glyngøre smide forklæde og bagerulle – hun røg således ud af det populære bageprogram lige inden finalen.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

60-årige Rosa fortsætter formentlig med at bage kager i hobetal derhjemme – men skal sikkert også i gang med at passe sit job på fuldtid igen.

Rosa har siden 2009 drevet virksomheden H2O Branding, der producerer vandflasker med logo.

Og til Ekstra Bladet fortæller Rosa, at virksomheden sidste år leverede sit hidtil bedste resultat:

125.000 kroner stod der på bundlinjen.

- Hvis jeg ville holde mere fri, så har jeg mulighed for at gøre det. Det styrer jeg fuldstændig selv, fortæller en glad Rosa til Ekstra Bladet.

Virksomheden H2O Branding fokuserer på både kvalitet og bæredygtighed, hvilket betyder, at H2O Branding producerer alle vandflasker CO2 neutralt ved brug af sol, vand og vindenergi. Virksomheden har Rosa drevet siden 2009, og hendes løn har varieret alle årene, fortæller hun til Ekstra Bladet.

Lønnen har dog ikke været særlig meget større end i 2016, hvor hun i gennemsnit gav sig selv en løn på 26.000 kroner om måneden.

- Når man er så gammel, som jeg er, har man ikke behov for så mange penge til børnepasning og dit og dut og dat, og jeg har jo scoret ham, jeg skal score, siger den smilende Glyngøre-pige.

Foto: Privat

Når Rosa ikke bager eller driver sin virksomhed, holder hun af at surfe. Foto: All Over

Allerede fra første bagning i Den store bagedyst var Rosa populær blandt seerne.

Og det er noget, som den 60-årige amatørbager har haft svært ved at forstå.

– Jeg kan ikke forstå det. Hvad er det, de synes, der er så interessant ved mig? Allerede dagen efter første program ringede aviserne til mig. De sagde, at de sociale medier gik amok, men der havde jeg ikke fulgt med. Men det blev bare vildere og vildere. Jeg fik tilsendt nogle links, og anmelderne har også været vilde. Men gu’ ved, hvad det er, de falder for? har Rosa sagt til SE og HØR.

- Jeg tror, det er, fordi de kan mærke mig. Når man er stresset, så er man jo bare sig selv. Men det var ikke min plan at bande så meget – det kom jeg simpelthen bare til. Man tænker jo ikke over, at man er på hele tiden, afslører hun i sit nye køkken, hvor der er blevet bagt massevis af kager, da optagelserne stod på.

- Familien synes, det er fedt, men Carsten skal jo tage opvasken, når jeg har øvet. Jeg sagde til ham, at det kom til at trække tænder ud, men jeg tror ikke, han regnede med, det blev så omfattende, griner seernes favorit, hvis tilværelse har ændret sig lidt, siden DR1 blændede op for første afsnit af ”Den store bagedyst”.

– I Glyngøre kender alle mig jo i forvejen. Da jeg skulle lave den første selfie med en, tænkte jeg da: ”Hold da op”. Da vi skulle flyve fra Hamborg, kom der også en, som havde set mig i fjernsynet, hen til mig. Det var så en af mine kunder, der også skulle flyve fra Hamborg. På samme tur, da vi handlede ind ved grænsen, sagde Carsten, at ”nu er du altså genkendt”. Han gik bagved og kunne se alles reaktioner. Alle er bare så positive, men jeg er jo bare mig selv. Jeg sluger sgu det hele. Det er en stor oplevelse.

Herunder kan du se alle deltagerne i dette års udgave af Den store bagedyst:

Deltagerne i "Den store bagedyst" 2017

Sponsoreret indhold