Nyheder12. december 2017

Bagedyst-Rosa om 2018: - Jeg skal være med i Vild med dans

Rosa, der blev kendt og elsket i ”Den store bagedyst”, fortalte i aften om sine planer for 2018, da hun deltog i optagelserne til DR1-programmet ”Året der gik” i DRs Koncerthus. Og som altid var den gæve bagekone fra Glyngøre i det muntre hjørne og afslørede – for en kort stund – at hun ville være med i Vild med dans
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/rosa.jpg
 Foto: Mikael Rieck

Selv om hun ikke længere jonglerer med glace og glasur, er Rosa Christensen fra ”Den store bagedyst” stadig ligeså munter og grinende.

Det beviste den bageglade Glyngøre-kvinde, da hun tirsdag aften deltog i optagelserne til DR1-programmet ”Året der gik”.

Her spurgte den fremmødte presse blandt andet ind til, hvad 60-årige Rosa vil kaste sig over, når det nye år begynder:

- Der skal jeg være med i Vild med dans! Nej nej. Ej det skal jeg ikke. Jeg ville brække arme og ben, hvis jeg kom med, lød det grinende fra Rosa, der altså beviste, at hun stadig er klar på en frisk og kvik bemærkning, selv om hun ikke længere er en del af det populære bageprogram på DR1.

Mangler du den perfekte julegave? Køb den her på fem minutter!

Rosa kunne dog slå fast, at vi ikke får hende at se i et bagekøkken. Det er nemlig slut med at bage for rullende kameraer, fortalte hun tirsdag aften:

- Nej jeg skal ikke bage mere. Jeg har bevist, hvad jeg kan. Der er ikke mere at komme efter. Jeg skal lave noget nyt, noget sjovt. Jeg ved ikke, hvad der skal være, fortalte Rosa, der ikke ville afvise, at hun gerne ville lave TV igen.

- Gerne hvor jeg kommer ud og møder nogle mennesker, tilføjede hun.

2017 har været fyldt med både glædelige og sørgelige begivenheder for Rosa. I begyndelsen af oktober blev hun gift med sin kæreste Carsten ved et romantisk bryllup i hjembyen Glyngøre.

Og det var naturligvis Rosa, der selv havde stået for bryllupskagen til de i alt 85 inviterede gæster.

Mangler du den perfekte julegave? Køb den her på fem minutter!

Desværre måtte Rosa sige farvel til sin far, der døde dagen inden, at finaleprogrammet i Den store bagedyst blev sendt.

- Sidste uges finale i "Bagedysten" blev set med blandede følelser. Min far døde dagen før finalen - næsten 96 år gammel sov han stille ind, skrev Rosa på sin Facebook.

Sponsoreret indhold