"Bachelor"-drama får Louise til at bryde sammen

Det er superintenst at bo tæt sammen med en gruppe fremmede kvinder, der alle sammen dater den samme mand som én selv.

Det kan flere af de bejlende kvinder i "Bachelor" sige ja til. Dramaet stiger, som programmet skrider frem, og selv de deltagere, der ikke er en del af det, påvirkes af den dårlige stemning i det hus, de alle er stuvet sammen i.

En af dem er Louise, der bryder grædende sammen, da "Bachelor"s hovedperson, den attraktive ungkarl Casper Berthelsen, trækker hende til side for at snakke privat før aftenens roseceremoni.

- Jeg har tænkt på dig. Hvordan du har det, siger singlemanden, og det får tårerne til at trille ned ad kinderne på Louise.

- Jeg har været påvirket af, at der har været lidt snak i krogene om nogle forskellige ting, fortæller Louise uden at nævne navne.

Men det er dramaet mellem især Michaela og Linea, der fylder meget i huset, og de dårlige vibes kan mærkes - især af Louise.

- Jeg er selvfølgelig påvirket af den stemning, der er, for Linea er en af mine tætte veninder i huset. Men jeg synes ikke, man ser hele situationen på tv, fortæller Louise til SE og HØR og forklarer:

- Essensen af konflikten er, at Michaela kommer med små stikpiller til folk. Det påvirker mig meget. Ved den første roseceremoni sagde hun for eksempel, at hvis jeg nu var mere som hende, så kunne det være, jeg kunne komme på en date.

Hvad man ikke ser på tv er, at Casper spørger Louise flere gange, hvordan hun har det, hvor hun svarer, at hun har det fint, før hun til sidst bliver rørt til tårer, og han rækker hende et lommetørklæde fra sin inderlomme. Foto: Lotta Lemche/TV 2

Louise fortæller samtidig, at hun forsøger at forholde sig neutralt og være der for de kvinder, der har brug for det i huset, men at hun i forvejen var presset over hele måden, deltagerne er isoleret på.

Gruppen af kvinder har alle forskellige personligheder og er taget væk fra hver deres hverdag og de mennesker, de normalt omgiver sig med, og selv om det ser lækkert ud at bo i et stort mansion, hvor alt bliver serveret, er det svært hele tiden at være "på", forklarer Louise.

- Det er noget helt andet, end jeg er vant til. Man kan ikke lige få en halv time for sig selv. Det er hårdt, når man dagligt er tvunget til at bo og være sammen med nogle kvinder, som man ikke passer sammen med og ikke bryder sig om.

Louise understreger også, at hun normalt tager de fleste udfordringer med et smil og et "pyt", men at hun bliver stresset og træt af at være i uvante omgivelser i huset på Rhodos, og derfor bliver hun lettere påvirket af situationen og af de andre deltagere.

- Jeg prøver ikke at udstille Michaela som en ond person, jeg prøver bare at forklare, at hun fremstod led. Jeg tror, hun er meget misforstået, siger Louise.

SE og HØR har forsøgt at få kontakt med Michaela, men hun er desværre ikke vendt tilbage på vores henvendelser.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close