Reality 23. juni 2021

"Bachelor"-chok: Se Caspers frække stripperdans

Caper Berthelsen har forberedt en striptease a la "Magic Mike" for at overraske "Bachelor"-deltagerne. Og overraskede, det bliver de i dén grad.
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Kvinderne råber og skriger. Nogle måber, andre gemmer ansigtet i hænderne. For Casper Berthelsen, den pæne og ordentlige mand, chokerer nemlig både "Bachelor"-deltagerne og seerne i det nyeste afsnit.

Efter en skøn havefest, hvor der er blevet hygget, danset og drukket, inviterer bacheloren nemlig sine bejlere indenfor til en overraskelse.

Han har dagen forinden brugt to timer på at forberede en dans a la den striptease, Magic Mike danser i stripperfilmen af samme navn.

Og lad os bare være ærlige: Den havde ingen af os set komme.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Foto: Lotta Lemche

Sidse er den heldige udvalgte, der får lov at sidde på stolen i Caspers show. Foto: Lotta Lemche/TV 2

Casper Berthelsen, der i programmet dater en række kvinder for at finde den eneste ene, har måske følt, at det var på tide at vise en lidt vildere side af sig selv, efter endnu en bachelor, Jaffer Janjooa, er trådt ind i programmet for at finde kærligheden i den samme flok - og i dagens afsnit finder den aarhusianske ungkarl altså det helt tunge skyts frem.

For hvem kan stå for en Magic Mike-dans?

Det er der nogle af kvinderne, der godt kan. Men der er også nogle, der i dén grad ser det som en fordel, at Casper viser dette helt nye og hidtil skjulte talent.

Du kan se Caspers stripperdans i videoen øverst i denne artikel.

Sponsoreret indhold