Reality3. september 2021

"Bachelor"-Casper har fundet kærligheden: Derfor faldt jeg for hende

Casper Berthelsen viste sin nye date frem til ZULU Comedy Galla
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Det kom som lidt af en overraskelse, da Casper Berthelsen kendt fra datingprogrammet "Bachelor" ankom med en ny frille under armen på den røde løber til ZULU Comedy Galla torsdag aften.

Reality-stjernen har kastet sin kærlighed på sin gamle kollega fra Forsvaret Sarah Jessica Jeppesen.

Selvom de to ikke officielt er kærester endnu, var der tydelige amoriner i luften, da SE og HØR talte med dem til showet.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/_g1a2001.jpg
 Foto: Mikael Rieck

Foto: Mikael Rieck

- Vi har ikke sat en titel på endnu, men vi ser hinanden. Og har gjort det i to-tre måneders tid, fortalte den storsmilende ungkarl til SE og HØR.

Da de to turtelduer begyndte at se hinanden, var der flere ting ved Sarah, der slog benene væk under Casper.

- Listen er jo lang. Først og fremmest bare kig på hende, ikke? Og så vigtigst af alt selvfølgelig hendes personlighed. Hun er et sindssygt godt menneske, synes jeg, siger han.

Casper fortæller desuden, at han nu er helt ovre Michaela, som endte med at forlade ham i lufthavnen, da "Bachelor"-parret vendte hjem fra Rhodos.

- At se de igen i tv var utrolig hårdt. Så det har da taget noget tid at reflektere og tænke. Men i dag er jeg helt ovre det. Især når jeg står med sådan en dejlig kvinde som Sarah, siger Casper Berthelsen og giver et henkastet blik til sin date.

Sponsoreret indhold