Reality 24. juli 2018

Sengeliggende i fem uger: Anni Fønsby ramt af diskusprolaps

Anni Fønsby har de sidste fem uger været lænket til en seng, efter at hun blev ramt af en diskusprolaps. Nu er hun heldigvis ved at være tilbage på benene, og hun har smidt krykkerne
(Foto: All Over Press)

De sidste fem uger har bestemt ikke været nogen dans på roser for Anni Fønsby

Den 45-årige tidligere fotomodel har således været sengeliggende, efter at hun blev ramt af en diskusprolaps.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Diskusprolapsen betød desuden, at Anni Fønsby har haft svært ved at komme rundt, og hun har således måtte støtte sig til et par krykker.

Men efter fem hårde uger er der nu langt om længe bedring at spore. Anni Fønsby har således været på rygcentret i Gentofte, hvor rygspecialisterne er tilfredse med hendes fremgang.

Det fortæller hun selv på Facebook:

- Jeg har desværre ligget henlagt til sengen de sidste 5 uger, grundet en diskusprolaps. I dag var jeg til kontrol på rygcentret i Gentofte, og jeg er så lykkelig for, at jeg nu har smidt krykkerne og kan gå igen, skriver en glad Anni Fønsby og tilføjer:

- Nu står den på genoptræning og så håber jeg, at jeg snart kan komme i mine stiletter igen og blive fit for fight.

- Jeg vil gerne takke alle mine venner, der kom forbi hospitalet med blomster og gaver, Tak til Trine for topunderholdning. Jeg er så glad for, at jeg har de mest fantastiske venner og familie, som har støttet mig og været der 100 procent, skriver brystbomben videre.

Det var med brysterne i fokus, at vi lærte jetsetteren Anni Fønsby, der altså i dag kalder sig Anni Fønsby, at kende, da Anni og Erik i 2008 optrådte på tv som Danmarks nye succespar.

Anni og it-milliardæren Erik Damgaard lærte hinanden at kende, da Anni arbejdede i sin egen skoforretning ”Cavallier Shoes” i 2007 i København.

En rolig dag i januar slentrede Erik forbi skoforretningen, da han fik øje på sin kommende udkårne – den storbarmede Anni.

(Foto: All Over Press)

Anni og Erik. Foto: All Over

16 måneder senere blev Anni gift forlovet med sin milliardær, og pludseligt levede hun et jetsetter liv i Hollywood og Hellerup i realityprogrammet ”Anni og Erik goes to Hollywood”.

Den storbrystede blondine var dog mere end en sexet sko-ekspedient. I 90’erne prydede blondinen siderne i det legendariske herremagasin Playboy, hvor de store bryster endnu engang var i fokus.

Men det var ikke kun det kulørte blads læsere, der kunne se Anni (og hendes bryster) folde sig ud på lagnerne. Det kunne kunderne på bordeller rundt omkring i Danmark også.

Her gik hun godt nok under navnet Sabrina, men brysterne var de samme.

Hvor andre kvinder måske nøjes med at tjene lidt lommepenge til studierne, gjorde Anni en god forretning ud af lagenaktiviteterne. Faktisk så god, at hun også tjente penge på andre pigers salg af sex, hvilket resulterede i en dom på halvandet års fængsel for rufferi tilbage i 2011.

Dommen for rufferi blev for meget - selv for Erik Damgaard.

Efter flere års parløb blev de skilt, mens Anni afsonede sin dom.

I 2013 kunne hun så fejre sin frihed – både fra Erik og fra fængslet.

 

 

Sponsoreret indhold