Anni Brinch: Jeg får ikke en krone af Erik

Familieidyllen varede ikke længe for Anni Brinch, Erik Damsgaard og deres fælles datter

Familieidyllen varede ikke længe for Anni Brinch, Erik Damsgaard og deres fælles datter

Foto: All OverMens Erik Damgaard nyder livet med sin unge brasilianske kone, ser virkeligheden noget anderledes ud for ekskonen Anni Brinch.

For nok har Erik råd til at forkæle sin nye frue med rejser jorden rundt, men når det kommer til penge til sin og Annis datter, kniber det med at få tegnedrengen frem. Det skriver BT.

- Jeg får ikke en krone fra Erik, hverken i børnebidrag eller hustrubidrag, fortæller Anni Brinch i et interview med avisen.

Og de manglende børnepenge kan i den grad mærkes for den sexede singlemor, der ikke kun må dele sin lejlighed med sin tre-årige datter Victoria men også med en veninde.

- Jeg vil da gerne sige, at det er ret stramme tider, hvor der ikke er råd til det helt store. Derfor bor jeg jo også sammen med en veninde i delelejlighed, siger Anni.

Erik Damgaard gift igen

Anni Brinch, som vi bedre kender som Anni Fønsby, afsonede en dom på halvandet års fængsel for bordeldrift. Og det holdt ægteskabet ikke til.

Men selvom Erik Damgaard tilsyneladende ikke støttede sin kone gennem krisen og i stedet smuttede, er brystbomben ikke ude på at malke sin tidligere gemal.

- Jeg har ikke lyst til at skulle ynkes og virke som om, jeg bare er ude på at ville have en masse penge fra Erik, siger brystbomben til formiddagsavisen.

BT har forsøgt at få Erik Damgaard til at be- eller afkræfte, om han betaler børnebidrag til Anni Brinch, men det mener han, er "et internt forhold" mellem de to tidligere ægtefæller.

Se de frække fotos: Anni Brinch viser missen

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close