Reality14. november 2017

Anni Fønsby risikerer fængsel: Blæste på politiet

Den tidligere realitystjerne Anni Fønsby er tiltalt for i tre tilfælde at have kørt bil, selv om hun ikke har gyldigt kørekort.
https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/sh-55693.jpg
 (Foto: All Over Press)

Halvandet års fængsel – så meget kan Anni Fønsby risikere at blive idømt.

Anni Katrine Brinch, som den 45-årige tidligere model og bordelmutter nu kalder sig, er tiltalt for at have overtrådt færdselslovens bestemmelser om at køre bil, selv om man er frakendt førerretten, og inden længe skal hun møde i retten i Helsingør.

Forseelserne fandt sted i Nordsjælland tidligere på året.

Den 10. marts kl. 9.19 standsede politiet Anni på Kongevejen i Hørsholm. 21 minutter senere – kl. 9.40 – blev hendes bil igen spottet og tilbageholdt af ordensmagten, denne gang på Ahornvej i Hørsholm.

Artiklen fortsætter under billederne ...

https://imgix.seoghoer.dk/anni-foensby.jpg
 Foto: Mikael Rieck)
Anni Fønsby gør nok klogt i at vælge passagersædet fremover. (Foto: Mikael Rieck)

null
https://imgix.seoghoer.dk/anni-foensby-1.jpg
 Foto:

Anni Fønsby satte sig bag rattet, og det brød politiet sig ikke om. (Foto: Thomas Laursen)

Den 30. juni røg Fønsby igen i fælden. Politiet stoppede hende, da hun kl. 8.34 kom trillende på Mortenstrupvej i Hørsholm.

SE og HØR har kontaktet Anni Fønsby for at få hendes kommentar til den verserende sag, men hun er ikke vendt tilbage på SE og HØRs henvendelser.

Hvis Anni Fønsby bliver idømt fængselsstraf, er det ikke første gang, hun skal bag tremmer.

Landsretten idømte hende i 2011 halvandet års fængsel for rufferi.

Anni Fønsby har en syvårig datter med den tidligere IT-milliardær Erik Damgaard. Fra et andet forhold har hun teenagedatteren Isabella.

Det var med brysterne i fokus vi lærte jetsetteren Anni Fønsby at kende, da Anni og Erik i 2008 optrådte på tv, som Danmarks nye succespar.

Anni og it-milliardæren Erik Damgaard lærte hinanden at kende, da Anni arbejdede i sin egen skoforretning ”Cavallier Shoes” i 2007 i København. En rolig dag i januar slentrede Erik forbi skoforretningen, da han fik øje på sin kommende udkårne – den storbarmede Anni Fønsby.

16 måneder senere blev Anni gift forlovet med sin milliardær, og pludseligt levede hun et jetsetter liv i Hollywood og Hellerup i realityprogrammet ”Anni og Erik goes to Hollywood”.

Den storbrystede blondine var dog mere end en sexet sko-ekspedient. I 90’erne prydede blondinen siderne i det legendariske herremagasin Playboy, hvor de store bryster endnu engang var i fokus. Men det var ikke kun det kulørte blads læsere, der kunne se Anni (og hendes bryster) folde sig ud på lagnerne. Det kunne kunderne på bordeller rundt omkring i Danmark også. Her gik hun godt nok under navnet Sabrina, men brysterne var de samme. Hvor andre kvinder måske nøjes med at tjene lidt lommepenge til studierne, gjorde Anni en god forretning ud af lagenaktiviteterne. Faktisk så god, at hun også tjente penge på andre pigers salg af sex, hvilket resulterede i den føromtalte dom på halvandet års fængsel for rufferi tilbage i 2011. Dommen for rufferi blev for meget - selv for Erik Damgaard. Efter flere års parløb, og den i dag syvårige datter, blev de skilt, mens Anni afsonede sin dom. I 2013 kunne hun så fejre sin frihed – både fra Erik og fra fængslet. Se stort galleri med Anni Fønsby:

Anni Fønsby, januar 2017

Læs mange flere spændende historier i denne uges SE og HØR, der er på gaden i morgen.
null

Sponsoreret indhold