Reality17. december 2021

Anne Plejdrup langer ud efter Sille: Det er fucked up

Realitystjerne og paradiso Anne P har en ting eller to at sige om Silles opførsel under gårsdagens troskabstest i ”Paradise Hotel” sæson 18.
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

”Paradise Hotel”-veteranen Anne Plejdrup har naturligvis også set finalen og troskabstesten, hvor David Jarsbo smed kuglen foran Sille Nimholm og scorede de 500.000 helt for sig selv.

Udover at lykønske David har hun dog også lidt at sige til Silles reaktion på at blive forrådt af sin store kærlighed.

Sille reagerede nemlig ved at kyle sin egen kugle efter David og bagefter løbe over og skubbe til ham – udover at skælde ham hæder og ære fra og blandt andet sige, at han må have et koldt hjerte, hvis han vægter penge over forholdet til hende.

- Det er fucked up, at Sille kan have lov til at kaste en kugle efter David og skubbe til David, og så kan sådan en som Türker ikke få lov til at lave tv igen. Men fordi det er en pige, så er det ikke lige så slemt, som når en dreng har gjort det, siger Anne Plejdrup i en story, hvor ”Paradise”-kæresten Nikolaj Hvidman står i baggrunden og smiler over Davids store præmiesum.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/20210707_wen_-_paradise_hotel_117.jpg
 Foto: Kaspar Wenstrup

Anne og Nikolaj mødte hinanden i sæson 17 af "Paradise Hotel", som blev vist tidligere på året. Foto: Kasper Wenstrup

Hun hentyder til en af reglerne i realityprogrammet, som går på, at man ikke må være voldelig over for de andre deltagere. En regel, der kostede Türker sin plads på hotellet i sæson 16, da han kylede en vandflaske efter Sarah Dohn under et ophedet skænderi.

- Det er 2021, og vi kører så meget på ligestilling, så skal der altså også være ligestilling, når en pige gør det, siger Anne Plejdrup.

Så vidt vi ved har der ikke fra NENTs side været nogen konsekvenser for Sille, efter hun angreb David på finalepladsen.

Det er dog ikke rigtigt, at det kun er mænd, der bliver smidt ud af hotellet, hvis de er voldelige. I sæson 7 i 2011 blev Naomie smidt ud for at skubbe deltageren Lis hårdt op ad baren og true med at smadre hende.

Se klippet fra dengang her:

Anne Plejdrup gør også opmærksom på, at hun selv har været hård i sine sæsoner af "Paradise Hotel", men hun har aldrig været fysisk.

- Ja, jeg har været led i mine sæsoner og været verbal. Men der er intet, som i INTET, der gør det okay at kaste en fucking glaskugle for at gå over at skubbe hårdt til manden efter.

- Nu har jeg sekv stået der og er selv blevet snydt af min allerbedste ven (Teitur, der smed kuglen i finalen med Anne, red.). Tror I ikke også det gjorde ondt, og jeg var fucking sur? Bare fordi de var kærester, giver det hende da ikke ret til at være voldelig?

[node:aller-poll]

Sponsoreret indhold