Paradise Hotel5. marts 2020

Türker om flaskekast og udsmidning: Frygter ikke konsekvenser

I aftenens afsnit blev Türker Alici smidt ud af "Paradise Hotel", efter han kastede en plastikflaske i hovedet på sin partner Sarah Dohn. Men over for SE og HØR fortæller den rutinerede reality-fyr, at han ikke frygter konsekvenser efter episoden
https://imgix.seoghoer.dk/paradise_hotel_praemiere_055_2sl7467.jpg.jpg
 Foto: Søren Lamberth

- Du kan spørge mig den dag i dag, og du kan spørge mig om fem år. Jeg ved det virkelig ikke, lyder det fra Türker Alici, da han svarer SE og HØR på det spørgsmål, som de fleste vil stille ham.

Hvordan kunne han dog finde på at kaste en plastikflaske i hovedet på Sarah Dohn, som han ellers havde dannet par med siden sin første dag på "Paradise Hotel".

- Jeg var mega fuld, men jeg vil ikke bruge det som en undskyldning. Det er stadig en handling, jeg udfører, og det står jeg til ansvar for. Og selv hvis jeg ikke kan det, så må jeg stå til ansvar for, at jeg drikker så meget, lyder det fra Århus-fyren, da vi fanger ham over telefonen.

Selv om han ikke vil bruge alkohol eller noget andet som undskyldning, så formår Türker alligevel at sætte et par ord på de følelser, der gik igennem ham før og efter, han kastede flasken.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/skaermbillede_2020-03-05_kl._11.20.23.png
 Foto: TV3

Türker måtte fjernes fra værelset af en fra produktionen, som hurtigt fik ro på den iltre jyde (Foto: TV3)

- Jeg var jo irriteret over, at hun ville have mig ud og sådan noget, men det er jo bare et spil, og det burde ikke være gået så vidt. I dag er vores forhold helt fint, hun er en af de få, jeg stadig snakker med fra sæsonen, forsikrer Türker og fortsætter den forstående tone - denne gang mod folkene bag "Paradise Hotel":

- Jeg synes, at det er 100 procent fair, at produktionen smider mig ud. Det er jo uacceptabel adfærd, og lige i momentet kunne jeg også mærke, at det her ikke var særlig godt.

Frygter intet

Det er nok de færreste, som ville synes, at det var fedt at skulle se sig selv opføre sig, som Türker gjorde det i aftenens afsnit af reality-hittet. Alligevel er den rutinerede tv-kendis ikke bange for, at hans handlinger får konsekvenser.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/abc04257.jpg
 Foto: NENT Group/Janus Nielsen

Sarah og Türker var partnere fra første dag, han kom ind på hotellet (Foto: NENT Group/Janus Nielsen)

- Jeg er ikke bange for, at det får konsekvenser for min forretning. Ting sker ind i mellem, og alle er ikke perfekte. Nogle gange sker der ting, som man kommer til at fortryde, og det her er en af de ting. En ting er at min partner og jeg har startet Bronuts, men det har ikke noget med min opførsel at gøre, slår Türker fast.

Alligevel giver det ham dog lidt grå hår, at han nu skal til at høre på en masse negativitet fra hans mange følgere og alle seere af "Paradise".

- Jeg frygter folks reaktion, men jeg har også været i gamet, siden jeg var 19 år, så jeg ved godt, hvordan folk reagerer.

Sponsoreret indhold