Reality 20. juni 2016

Anna Due raser mod cyklister

Den tidligere "Paradise Hotel"-deltager er bestemt ikke tilfreds med de danske cyklister
(Foto: Dan Mariegaard)

På det ydre ser hun sød og uskyldig ud, men Anna Due kan faktisk godt komme op i det røde felt.

Og hvis der er noget, der kan få hende til at blive rødglødende af raseri, så er det når cyklister har deres opmærksomhed på alt andet end trafikken, når de sidder på jernhesten.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

- Jeg håber virkelig, at der er rigtig mange dumme cyklister som læser dette indlæg, for jeg er snart ved at være pissetræt af dem. Når jeg skriver dumme, så mener jeg dem som kører råddent, og føler at de kan tillade sig alt i trafikken, skriver skønheden på sin blog.

Det som specielt får Anna op i det røde felt er de cyklister, der vælger at bruge deres mobiltelefoner under cykelturen.

- En ting som sætter mit pis i kog, er når cyklister cykler uden hænder på rettet, styret.. whatever, for at skrive på mobil, hvem fanden gør sådan noget, hvad fanden laver de, skriver hun.

Den tidligere realitystjerne har dog fundet en måde, hvor hun gør cyklisterne opmærksomme på, at det de har gang i er farligt.

- Så er jeg begyndt at dytte i håb om at de cykler ind i en kansten, så må de lære det på den hårde måde, skriver hun, og trækker dog hurtigt i land igen.

- Ej det mener jeg selvfølgelig ikke, der skulle helst ikke ske noget med nogle.

Cyklisterne har dog ikke sat Annas pis så meget i kog, at hun ikke lige slutter af med at ønske alle hendes følgere en dejlig søndag.

Se mange flere billeder af Anna Due i galleriet.

Anna Dues bryster

Sponsoreret indhold