Anna Due: Her er de 3 dummeste ting, jeg har sagt

Anna Due fik i forrige uge lavet sine bryster. (Foto: AOP)

Anna Due fik i forrige uge lavet sine bryster. (Foto: AOP)

Foto: All Over Press

På sin blog skriver reality-deltageren Anna Due ærligt, hvad der er de tre dummeste ting, hun nogensinde har ytret i sit liv.

Hun starter også med at indrømme, at hun havde nogle specielle sprogblomster i ”Paradise Hotel” og fortsætter med at sige:

- Jeg er ikke dum, nogle gange taler jeg bare før jeg tænker! Men nu er jeg jo blevet ældre og klogere… not…. Jeg klokker stadig i den! Skriver hun på sin blog.

Herefter tæller hun ned over de tre mest uheldige ytringer, hun er kommet med gennem tiden. Dem præsenterer vi for jer her:

1) Anna Dues mor var åbenbart begyndt at bruge briller, og det undrede Due sig over. Moderen forklarede, at den slags sker med alderen, og så kom genialiteten fra Due:

- Så kom jeg med det dummeste … “Er det fordi at du har set for meget ud af øjnene”. Jeg tog hænderne op foran munden, blev helt overrasket over at jeg kunne spørge om noget så dumt og tog det i mig igen med det samme, skriver Anna Due om den tåkrummende udmelding.

2) Nummer to på listen bliver hun stadig mobbet med, selvom det skete for lang tid siden. Lang historie kort, så fortalte hendes bror om en fisk, der kunne efterligne andre fisk for at narre sine fjender. Anna hørte ikke rigtig efter, men ville åbenbart gerne bidrage til fortællingen.

- Så sagde jeg “Nå, kan den så også laves om til en Zebra?!”. En Zebra må være svær at forvandle sig om til, derfor kom jeg på den. ALLE grinede af mig, det var så flovt, skriver hun.

1) Øverst på listen er en kendt udtalelse fra Anna, som mange mennesker har været vidne til.

- På Paradise hotel sad Kasper, Camilla og jeg og snakkede om verdensdele. Vi kom ind på Thailand, hvor jeg igen klokkede lidt i det. Jeg gider ikke engang forklare mig, for igen misforstod folk mig.

Hun afslutter med at sige, at hvis man så programmet, kan man huske miseren.  

Som lille serviceinfo fra SE og HØR kan vi forklare, at Anna Due i det omtalte afsnit mente, at Thailand lå i Australien.

Due lover, at der kommer flere punkter på listen i fremtiden.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close