Anna Due: Derfor blev Villian først døbt nu

René Schütze

Det er lang tid siden, at Anna Due og Martin "ham den gamle" Hjort bestemte, at deres søn skulle hedde Villian. Alligevel skulle han fylde et år, inden han fik vand i håret og fik kirkens velsignelse på navnet.

- Som de fleste af jer nok ved, så havde bassemanden fødselsdag i går, og i dag blev han døbt. Der er rigtig mange mennesker, som har undret sig over, hvorfor vi først fik ham døbt nu, da det mest “normale” er at blive døbt i omkring 3 måneders alderen, skriver Anna Due på sin blog.

Og forklaringen på hvorfor, der skulle gå et år inden Paradise Hotel-parrets baby fik vand i håret, er også til at forstå for de fleste forældre.

- Villian havde kolik dengang, så vi havde slet ikke tid til at tænke på barnedåb, faktisk så stressede tanken mig. Bare tanken…. puha, det var aldrig gået godt, erkender Anna Due.

Og derfor blev Villians weekend særdeles festlig. For lørdag fejrede han sin et års fødselsdags med Martins familie, mens søndagen blev brugt på barnedåb og fejring sammen med Anna Dues familie.

Heldigvis klarede den et-årige gut det hele flot.

- Han opførte sig pænt i kirken, eller… der var på et tidspunkt hvor han var ret umulig.. Der blev Martin og jeg nødt til at gå ud med ham. Jeg skulle bære Villian, men hold nu op hvor det føltes forkert, da han skulle have vand på hovedet, ha ha det så ret sjovt ud, skriver Anna Due, som nød at fejre hendes søn med familien.

Og selvom Anna og Martin gik fra hinanden i foråret, så kunne parret sagtens fejre dåben i hinandens selskab.

Se de dejlige billeder fra barnedåben her.

 

 

 

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close