Reality6. juli 2015

Anna Due: Villian er bange for at blive forladt

Et brud mellem forældrene er aldrig nemt for et barn, hør Anna Due berette om, hvordan det har påvirket sønnen Villian, at hende og Martin er flyttet fra hinanden
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/anna_due_schutze.jpg
 René Schütze

Når mor og far ikke længere bor sammen, så er det ikke altid sjovt for børnene. Men bloggeren Anna Due, der deltog i Paradise i 2013 er i tvivl om, hvorvidt hendes søn Villian forstår, at hende og Martin "ham den gamle" er gået hver til sit. Han er nemlig kun 11 måneder gammel.

- Jeg synes lige, at jeg vil give jer en update på, hvordan det går herhjemme. Det er jo en kæmpe omvæltning for et barn pludselig at skulle bo to steder. Jeg synes ikke, at jeg kan mærke den store forskel på ham, han er som han altid har været, skriver Anna Due på sin blog.

- Den eneste forskel er at han absolut ikke gider at ligges ud i barnevognen herhjemme, niksen biksen – det gider han bare IKKE! Jeg har altid kunnet ligge ham ud, hvor han så bare lagde sig til at sove. Nu skal jeg stå og vugge barnevognen i 10 minutter før det kan lade sig gøre, øv altså. Jo, nu når jeg tænker mig om, så er der også en anden ting. Vi har altid kunnet gå ned i kælderen for lige at sætte en vask over eller lign. Hvor Villian bare har leget videre oppe ovenpå i de få minutter. Men det kan han ikke mere! Martin har fortalt mig at han ikke må gå nogle steder, altså hvor han er ude af syne. Herhjemme er det anderledes, men nu er min lejlighed jo ikke så stor, derudover har jeg jo heller ikke et sted hvor han ikke kan kravle hen. Han kan finde mig alle steder, fortsætter hun sin fortælling på sin blog.

Selv er hun dog i tvivl om, om det blot er helt normalt for børn på den alder, eller om det skyldes, at hun er flyttet fra Martin "ham den gamle" Hjort.

Parret mødte hinanden, da de var i Mexico med Paradise Hotel i 2013, siden blev de kærester og kort efter var hun gravid med Villian. Men i februar brast kærligheden og for en lille måned siden, flyttede Anna Due og sønnen Villian så ind i deres nye lejlighed i Aarhus.

[node:aller-related-content]

Sponsoreret indhold