Amalies babydaddy dømt i retten

Amalie havde datteren med på den røde løber få uger efter, at hun var blevet født.

Amalie havde datteren med på den røde løber få uger efter, at hun var blevet født.

Foto: All Over Press

Faren til Amalie Szigethys datter, Mikkel Skelskov, er blevet dømt i Sø- og Handelsretten, efter han tilbage i 2014 gik konkurs med natklubben Gold. 

Det skriver Ekstra Bladet

Konkurskarantænen betyder blandt andet, at Mikkel ikke må stifte eller lede virksomheder, hvor han hæfter personligt, de næste to år. 

Det er dog ikke noget, som Skelskov tager sig af. 

- I bund og grund har det ikke berørt mig, fordi jeg ikke har forretningsaktiviteter i Danmark. Det er alt sammen i udlandet, siger han til Ekstra Bladet

Problemerne, der har været med til, at Mikkel Skelskov har fået konkurskarantæne, er blandt andet, at der ikke har været holdt noget regnskab i virksomheden, ligesom Mikkel har solgt virksomheden videre, selvom gælden var kæmpestor. 

- Mikkel Skelskov har således udvist groft uforsvarlig forretningsførelse og må anses for uegnet til at deltage i ledelsen af en erhvervsvirksomhed. Efter en samlet vurdering af hans handlemåde og omstændighederne i øvrigt, findes det rimeligt at pålægge Mikkel Skelskov konkurskarantæne,' skriver Sø- og Handelsretten i kendelsen ifølge Ekstra Bladet

Mikkel Skelskov er far til Amalie Szigethys datter Josephine. Han medvirkede også i TV-programmet "Amalies Baby", inden datteren kom til verden.

Se flere billeder af Amalie Szigethy i galleriet herunder

Amalie (billeder kun af hende, både gravid og ikke gravid)

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close