Reality18. marts 2017

Amalies babydaddy dømt i retten

Mikkel Skelskov har fået en bøde og en konkurskarantæne, der varer i to år
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/amalie_szigethy_med_josephine1.jpg
 Foto: All Over Press

Faren til Amalie Szigethys datter, Mikkel Skelskov, er blevet dømt i Sø- og Handelsretten, efter han tilbage i 2014 gik konkurs med natklubben Gold.

Det skriver Ekstra Bladet.

Konkurskarantænen betyder blandt andet, at Mikkel ikke må stifte eller lede virksomheder, hvor han hæfter personligt, de næste to år.

Det er dog ikke noget, som Skelskov tager sig af.

- I bund og grund har det ikke berørt mig, fordi jeg ikke har forretningsaktiviteter i Danmark. Det er alt sammen i udlandet, siger han til Ekstra Bladet.

Problemerne, der har været med til, at Mikkel Skelskov har fået konkurskarantæne, er blandt andet, at der ikke har været holdt noget regnskab i virksomheden, ligesom Mikkel har solgt virksomheden videre, selvom gælden var kæmpestor.

- Mikkel Skelskov har således udvist groft uforsvarlig forretningsførelse og må anses for uegnet til at deltage i ledelsen af en erhvervsvirksomhed. Efter en samlet vurdering af hans handlemåde og omstændighederne i øvrigt, findes det rimeligt at pålægge Mikkel Skelskov konkurskarantæne,' skriver Sø- og Handelsretten i kendelsen ifølge Ekstra Bladet.

Mikkel Skelskov er far til Amalie Szigethys datter Josephine. Han medvirkede også i TV-programmet "Amalies Baby", inden datteren kom til verden.

Se flere billeder af Amalie Szigethy i galleriet herunder

Amalie (billeder kun af hende, både gravid og ikke gravid)

Sponsoreret indhold