Paradise Hotel27. april 2016

Amalie: - Jeg skal ikke føde ud af tissemissen og revne om i røven

Når Amalie Szigethy til sommer bliver mor til sit første barn, kommer den lille ny til verden ved kejsersnit. Den tidligere ’Paradise Hotel’-deltager har nemlig ikke lyst til at føde på naturlig vis – af en ganske særlig årsag

Så fræk har du aldrig set Amalie før

De fleste gravide ser nok frem til fødslen med lige dele spænding og nervøsitet. Går fødslen nu godt? Vil der opstå komplikationer for mig og den lille?

Samme tanker har Amalie Szigethy haft – og frygten for at føde har nu fået den tidligere ’Paradise Hotel’-deltager til at tage en drastisk beslutning: Amalie har nemlig valgt, at hendes første barn – en lille pige – skal komme til verden ved kejsersnit.

Og det er der en helt særlig årsag til, fortæller Amalie ifølge BT til ugebladet HER&NU:

- Jeg skal ikke føde ud af tissemissen og revne om i røven, fortæller realitystjernen til HER&NU.

Amalie har dog også tidligere fortalt, at hun regner med, at hun bærer et stort barn i maven. Hun har nemlig allerede taget 13 kilo på, fortalte hun til BT, da hun 7. april ankom til Zulu Awards og fremviste sin store mave.

Det var SE og HØR, der tilbage i januar kunne afsløre, at Amalie var gravid. Dengang fortalte hun glædesstrålende til SE og HØR, hvordan hun og Mikkel havde haft en romantisk ferie i Los Angeles, der altså endte i en graviditet.

- Mikkel ved, hvor meget jeg gerne ville have en baby, afslørede Amalie dengang over for SE og HØR.

- Jeg har oplevet alt det, som jeg skulle med fester, TV og det vilde liv, og jeg har altid haft en idé om, at jeg gerne ville være mor, når jeg var omkring 25 år. Så vi valgte at smide beskyttelsen, og ja, nu er jeg jo så gravid, udtalte Amalie dengang.

Lykken varede dog ikke længe. Blot to måneder senere kom det frem, at Mikkel havde forladt sin gravide kæreste – ifølge ham havde Amalie været ham utro med Peter ’Ulven’ Birch, som Amalie tidligere også har dannet par med.

Det har Amalie dog pure afvist – men under alle omstændigheder lander stormen ikke midt i en kernefamilie, når den til juli ankommer med en lille ny.

Se billeder af Amalie i galleriet herunder:

Så fræk har du aldrig set Amalie før

Sponsoreret indhold