Reality12. oktober 2016

Amalie vil være med i ”Melodi grand prix”: Jeg er lige så god som Medina

Realitystjernen håber på at kunne komme med i den legendarisk sangkonkurrence
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/amalie-szigethy1.jpg
 (Foto: Thomas Laursen)

Det kan godt være, at Amalie Szigethy har besluttet sig for, at hun ikke længere vil lave TV, men det afholder hende ikke fra at ville stille op i en af de største TV-sangkonkurrencer, der findes i verden.

Amalie vil nemlig gerne være med i ”Melodi grand prix”, og hun er ved godt mod, da hun er ved at indspille sangen, der skal være hendes bidrag i konkurrencen.

- Mine chancer er 50/50 for at være helt ærlig, jeg er også et kendt navn og et kendt ansigt, fortæller Amalie, da hun er i studiet for at indspille sangen, der skal være hendes bidrag til konkurrencen.

- Jeg synes at de danske popsangere vi har i Danmark er rigtigt, rigtigt gode, og jeg synes det er rigtigt stort og flot, at Medina fx er kommet så langt i hendes karriere. Men jeg er ligeså god som Medina med min stemme, siger Amalie i aftenens udgave af ”Amalies Baby”.

Og selvom der måske er mange, der tænker, at Amalie slet ikke kan synge, men det er realitystjernen ligeglad med.

- Jeg synes selv, at jeg er dygtig til at synge. Der er rigtigt mange derude, som ikke tror, jeg kan synge. Men jeg er ligeglad med dem, der ikke synes, jeg synger godt. Så længe jeg selv synes, jeg synger godt, fortæller Amalie.

Amalie har da også tidligere prøvet kræfter med musikken. I 2010 udgav hun albummet ”I mine sko”.

Det fik denne kommentar med fra musikbladet Gaffa:

"Og hvordan lyder det så? Tjoh, åbningsnummeret Når Lyset Tændes er et autotunet, umpti-umpti-helvede blottet for enhver lille snert af charme og personlighed, men før fingeren rammer stop-knappen, opdager man at det efterfølgende titelnummer heldigvis er endnu værre, og det bliver svært ikke at trække på smilebåndet over den primitivitet, der lægges for dagen."

Du kan se klippet hvor Amalie indspiller sin "Melodi grand prix"-sang herunder

Videoen til denne artikel er efterfølgende fjernet af Viafree

Du kan se flere billeder af Amalie i galleriet herunder

Amalie (billeder kun af hende, både gravid og ikke gravid)

Sponsoreret indhold