Reality4. maj 2016

Amalie afslører: Derfor løj jeg om faderen til mit barn

Amalie Szigethy venter sit første barn med Mikkel Skelskov – og til at begynde med troede alle, at parret var kærester. Men der var hele tiden tale om et mediestunt, afslører Amalie nu
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/amaliecp.jpg
 (Foto: Claus Poulsen)

Det er ingen hemmelighed, at Amalie Szigethys kommende pige ikke lander i en kernefamilie, når hun ser dagens lys til sommer. Men faktisk har det aldrig været planen, at den lille ufødte datter skulle lande i en familie, der talte en mor og far, der boede sammen og var kærester.

For selv om Amalie tidligere har udtalt, at hun dannede par med faderen til sit ufødte barn, fortæller Amalie nu en helt anden historie.

Amalie og Mikkel Skelskov har nemlig aldrig været kærester, afslører den tidligere Paradise Hotel-deltager nu over for BT.

- Vi aftalte at sige, at vi var kærester. Det lød godt i pressen. På det tidspunkt kunne jeg bare ikke overskue at få hug, siger Amalie Szigethy til BT og tilføjer:

- Jeg havde ikke lyst til at høre på, at nu var jeg blevet gravid, og nu skulle jeg være alenemor og ditten og datten. Jeg prøvede bare at tage det i små hug og finde den bedst mulige måde at sige det på, så det føltes rigtigt. Det skulle ikke blive en sørgelig historie. Jeg synes slet ikke, det er sørgeligt. Jeg synes til gengæld, det er en meget stor begivenhed, og jeg er meget lykkelig, siger Amalie til BT.

Mikkel og Amalie mødte hinanden for første gang for fem år siden – og de begyndte at gå i byen sammen. De havde det sjovt, men det udviklede sig aldrig til mere end et venskab, fortæller Amalie.

De tog også til Los Angeles sammen – og det var her, at de alligevel endte sammen, og Amalie blev gravid. Det var SE og HØR, der første gang kunne afsløre, at Amalie ventede barn. Dengang fortalte den kommende mor glædesstrålende, at det var sammen med ”kæresten” Mikkel. Men det var altså et mediestunt.

- Vi har aldrig været kærester. Vi prøvede at give det en chance, og hvis Mikkel kan bevise, at han kan være en faderfigur i min datters liv, så skal han da være så hjertelig velkommen. Men indtil videre har han ikke bevist noget, siger Amalie Szigethy i dag til BT.

Torsdag får et nyt program med Amalie premiere. I programmet – ’Amalies Baby’ – følger man den kommende mor og Mikkel. Programmet sendes klokken 20.00 på TV3.

Sponsoreret indhold