Reality 5. december 2021

Alhaji håber stadig på romance med Sofie-Mai

Selv om han er friendzonet, har Alhaji ikke opgivet tanken om, at der kan ske noget andet og mere mellem ham og "Ex on the beach"-kollegaen Sofie-Mai
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Alhaji Cotafaye flirtede en del i seneste sæson "Ex on the beach", men det var småt med held i sprøjten for den unge realitydeltager.

Han har dog stadig et godt forhold til Sofie-Mai Christensen, som dog kun er venskabeligt. Hvis det står til Alhaji, er det dog ikke sikkert, at det fortsætter sådan.

Han har nemlig stadig lyst til at udforske deres relation og håber, at der kan opstå sød musik mellem de to.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Foto: Gregers Overvad

Alhaji (t.h.) har ikke opgivet håbet om, at der vil opstå følelser hos Sofie Mai. Foto: Gregers Overvad

I "Ex on the beach" fandt Sofie Mai sammen med realitystjernen Teitur Skoubo, som siden er gået tilbage til sin færøske ekskæreste Teresa Ovenberg.

Så nu er der igen "frit lejde" for Alhaji Cotafaye, der i "Efter Ex" forsøger sig med en dansetime for at fyre op under veninden.

- Vi er bare megagode venner. Vi har været bedste venner, lige siden vi kom hjem fra villaen, siger Sofie Mai i ugens afsnit af "Efter Ex".

Men Alhaji indrømmer gerne, at han håber på mere.

- Jeg har jo haft den her lille ting i villaen: At der måske godt kunne være mere mellem mig og Sofie Mai. Så selv om hun siger, vi bare er venner, så føler jeg ... der er stadig den der tanke i baghovedet, siger Alhaji til kameraet og bider sig kækt i underlæben.

Se klippet her:

Sponsoreret indhold