Reality9. november 2021

Teresa om Teitur: - Han er manden i mit liv

Hun kom ind i "Ex on the beach", midt imens Teitur var i gang under dynen. I dag har de to nu tidligere ekskærester et fantastisk forhold, fortæller Teresa.
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Teitur Skoubo har været forelsket to gange i sit liv, og den ene af gangene var det i hans færøske kæreste, Teresa Ovenberg.

Det fortæller han inde i "Ex on the beach"-villaen - og efter den sjette sæson er afrundet, har parret igen fundet sammen.

Det bekræfter Teresa til SE og HØR.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/tteitters.png
 Foto: Krestine Havemann/Discovery

Foto: Krestine Havemann/Discovery

Hun vil ikke betegne det helt som et kæresteforhold endnu, fordi de to realitydeltagere er bange for, at det vil gå i stykker. De går langsomt frem, fortæller hun.

Teresa lægger dog på ikke skjul på, at hun er meget glad for Teitur, og at han mere eller mindre er "the one".

- Vi er ikke kærester, men ... vi er sammen. Vi har slået op rigtig mange gange, så det er ærgerligt, hvis det kommer ud og er officielt, og vi så slår op igen, forklarer Teresa, men tilføjer dog:

- Men han er fyren i mit liv.

Inde i villaen er Teresa helt vild med Martin, men siden da er der altså sket en masse, og nu har Teresa fundet sammen med Teitur, som hun kender fra Fæøerne, hvor de også tidligere har været i et forhold.

Hun forklarer også, at det gik meget stærkt mellem hende og Martin, da de kom hjem fra "Ex on the beach", og hvorfor det gik galt.

Det kan du høre i talkshowet øverst i artiklen.

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/skaermbillede_2021-11-04_kl._14.44.06.png
 Foto: Discovery Networks

Teresa og Martin blev glade for hinanden i "Ex on the beach", men i dag er hun tilbage hos ekskæresten Teitur. Foto: Discovery Networks

null

Sponsoreret indhold