Reality23. november 2021

Nicki Bille scorer "Ex on the Beach"-babe: Sådan er vores forhold

Bruddet med nu ekskæresten Cecilie Le Dous er ikke engang offentligt kendt, før Nicki Bille er videre. Han har nemlig fået skovlen under "Ex on the Beach"-baben Sofie Birkø. Det bekræfter hun over for SE og HØR.
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

I sommer viste Nicki Bille stolt sin nye kæreste Cecilie Le Dous frem til Reality Awards. Men før offentligheden vidste, at de to er fortid, er skandalefodboldspilleren videre.

Den tidligere landsholdsangriber har scoret "Ex on the Beach"-baben Sofie Birkø, som var med i den seneste sæson af knaldeprogrammet. Det bekræfter hun i et interview med SE og HØR.

- Jeg har kendt Nicki i tre eller fire år, også har vi ikke haft så meget kontakt, men nu er vi begyndt at skrive sammen igen, fortæller Sofie til SE og HØR og fortæller yderligere om deres forhold:

- Vi har det bare hyggeligt sammen. Jeg ved ikke, om det kan blive til mere, men man skal jo aldrig udelukke noget.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/bille_0.jpg
 (Foto: TV 2)

Nicki Bille blev for nylig idømt en betinget fængselsstraf for en lang række forhold (Foto: TV 2)

"Ex on the Beach"-deltageren slår fast, at hun og Bille endnu ikke er kærester, men at de nyder hinandens selskab og blandt andet går mange ture sammen.

Men... i sidste uge, da Nicki Bille blev idømt en betinget fængselsstraf i retten, sagde han til SE og HØR, at han stadig var kærester med Cecilie Le Dous. Det er han ikke, hvis man spørger Sofie Birkø.

- Ikke så vidt jeg ved i hvert fald. Men hvis han er, vil jeg gerne sige mange gange undskyld. Men det tror jeg ikke, at de er. Så havde han nok ikke været hjemme hos mig, forklarer hun.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/kh_kh_eotb6_opt1_portraits_030.jpg
 Foto: Krestine Havemann/Discovery

Sofie blev kendt, da hun medvirkede i den netop overståede sæson 6 af "Ex on the Beach" (Foto: Krestine Havemann/Discovery)

Selv om de har kendt hinanden i mange år, har Sofie og Nicki ikke travl. Reality-baben er dog ikke i tvivl om, hvad hun godt kan lide ved den tidligere boldfyr med det blakkede ry.

- Der er mange, der tror, de kender ham, men jeg har jo mødt Nicki på flere forskellige tidspunkter i hans liv, siger hun og fortsætter:

- Når han er et godt sted i sit liv, som jeg føler, at han er nu, så er han sjov og omsorgsfuld. Man skal nok kende ham for at vide det.

Sponsoreret indhold