Reality6. april 2016

Se klippet: Ærlig Robert fortæller om sin barske barndom

I onsdagens afsnit af ’Robert Hansen: Tilbage til livet’ fortæller skuespilleren hudløst ærligt om sin barske opvækst, der var fyldt med druk, skænderier og utryghed. Se et klip fra aftenens program lige her
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/robert_hansen_om_sin_barndom.jpg
 Foto: Kanal 4

Vi kender ham som den evigt smilende og glade skuespiller.

Men bag smilet gemmer Robert Hansen på en tung historie. Hans barndom var bestemt ikke rosenrød – den var i stedet fyldt med utryghed, druk og en masse skænderier.

Onsdag aften fortæller Robert Hansen hudløst ærligt om sin opvækst. Han fortæller om sit anstrengte forhold til sin far. Han fortæller, hvordan han som ung stak af og boede på et vaskeri.

Og han fortæller, hvordan han som bare 12-13-årig begyndte at ryge tjald og drikke bajere.

Det gør han i Kanal 4-reportageserien ’Robert Hansen: Tilbage til livet’. Serien følger skuespillerens kamp, efter at han i april sidste år kollapsede i Tivolis koncertsal – og efterfølgende gennemgik en otte timer lang operation i hjertet for en flænge på hovedpulsåren.

- Der var en utryg stemning… Hvor er vi henne i dag? Er der nogen, der mister besindelsen? Er der nogen, der råber? Skændes mine forældre? Forsvinder min far på druk?, fortæller Robert Hansen spørgende i onsdagens afsnit.

- Jeg blev meget god til at læse situationer. Jeg prøvede at afværge situationen ved at sige nogle sjove ting, forklarer Robert Hansen.

Men den hårde opvækst påvirkede ham også. Som 12-13-årig stak han af og boede på vaskeri.

- Allerede der startede jeg med at ryge tjald og drikke bajere, forklarer Robert Hansen.

Se et klip fra programmet, hvor Robert fortæller om sin barndom, i videoklippet herunder. Hele afsnittet sendes onsdag aften kl. 21.00 på Kanal 4.

https://imgix.seoghoer.dk/mit_se_og_hoer_24.png

Sponsoreret indhold