Reality27. juli 2017

Årgang 0-Rachel: Det er kedeligt at være hjemme igen

– Jeg synes faktisk, det er lidt kedeligt at være hjemme igen efter at have haft et intensivt år derovre, fortæller Rachel Ellebye til SE og HØR.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/3_16.jpg
 (Foto: All Over)

"Årgang 0"- Rachel Ellebye har kun været på dansk grund i et par døgn, efter at have tilbragt 11 måneder som udvekslingsstudent i den argentinske by Formosa.

Og rastløsheden er til at spore, da SE og HØR kigger forbi hjemmet i Aabenraa.

– Jeg synes faktisk, det er lidt kedeligt at være hjemme igen efter at have haft et intensivt år derovre. Pludselig er man bare hjemme igen, og så er alt tilbage til det gamle. Men selvfølgelig er der ting, der har forandret sig, fortæller hun til SE og HØR og fortsætter:

- Jeg har jo også forandret mig. Jeg er blevet robust og har fået mod til at stå på egne ben. Man kendte ikke sproget, kulturen eller familien, forklarer hun.

Det har været en lærerig oplevelse for den 17-årige sønderjyde.

- Jeg lærte meget om andre mennesker, og man fandt ud af, hvor meget man har til fælles. Vi er alle bare mennesker, der har drømme og håb, lyder det fra Rachel.

Står det til Rachel Ellebye, har hun ikke besøgt landet for sidste gang.

– Jeg savner familien, maden og vennerne. Jeg savner bare alt. Jeg vil gerne til Argentina, når jeg er færdig med gymnasiet. Jeg er faldet for hele landet, fordi jeg har rejst meget rundt med familien, lyder det fra ”Årgang 0”-sønderjyden, som du igen kan følge i begyndelsen af næste år på TV2.

Du kan igen følge ”Årgang 0”-sønderjyden i begyndelsen af næste år på TV2.

Læs mere om Rachel Ellebye i denne uges SE og HØR, der er på gaden nu.

Sponsoreret indhold