Nyheder12. maj 2017

Zobel-familien i ond krig

Personlige beskyldninger og sårede følelser deler jetsetfamilien Zobel i to lejre
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/1_123.jpg
 (Foto: All Over)

Alle i familien kender til fjendskabet, de spydige kommentarer og himmelvendte øjne, når to af Danmarks kendteste kvinder mødes. Og det gør de sjældent.

Krigen har stået på i flere år, men ingen i Zobel-dynastiet ønsker at sige noget, der kan få sårene til at bryde op igen.

Den hadske stemning i Danmarks jetsetfamilie nummer ét fik ny næring, da Henriette Zobel forleden i et opslag på Instagram udtrykte sin skuffelse over, at hun ikke var blevet inviteret til Sarah Zobel og Alexander Kølpins datters konfirmation.

54-årige Henriette Zobel blev altså ofret, da gæstelisten til konfirmationen skulle skrives – og det, selv om hun i to omgange var gift med den nu 80-årige Peter Zobel, som er morfar til konfirmanden Roberta og far til 43-årige Sarah og 47-årige Rigmor Zobel.

I sidste uge lykkedes det Henriette Zobel at hælde yderligere benzin på bålet, da hun i sidste uge udtalte sig til BT:

- Jeg ser jo min eksmand enormt meget, og jeg har det rigtig godt med ham, mine børn og nogle af mine andre børn. Men der er én i familien, som forsøger at lave rav i den. Det har stået på i mange år, fortalte hun til BT.

Henriettes bemærkninger får umiddelbart pilen til at pege på Sarah Zobel, idet hun og eksmanden Alexander Kølpin jo var værter ved datterens konfirmation.

Men da SE og HØR ringer til Robertas mor, Sarah Zobel, afviser hun, at hun og Henriette har problemer med hinanden.

– Der er ikke noget i det, siger Sarah Zobel bestemt.

Henriette Zobel ønsker ikke at tilføje andet til BT’s udlægning, end at hun og Sarah har et glimrende forhold til hinanden. Henriette siger endda, at hun holder meget af Sarah.

Tilbage i skudlinjen står nu Rigmor Zobel, som Henriette ikke ønsker at udtale sig om.

Læs hele historien om dramaet i Zobel-familien i denne uges SE og HØR, der er på gaden nu.

Sponsoreret indhold