Xander opereret i munden efter voldsom ulykke

Xander.

Xander.

(Foto: Aller Media DK)

Tre måneder efter at han kom slemt til skade under en fodboldkamp, har Xander endnu engang været på operationsbordet.

Den 30-årige sanger var således i dag under kniven for at få repareret de skader i munden, som han pådrog sig, da han tilbage i august fik en fodboldstøvle i ansigtet under en fodboldkamp.

På sin Instagramprofil skriver sangeren, at operationen tog to timer, og at det forhåbentlig er sidste gang, at munden skal fikset som følge af ulykken.

- Her til morgen er jeg blevet opereret inde i munden, i forbindelse med den fodbold-ulykke for tre mdr. siden hvor jeg kom galt afsted. Den her operation (som forhåbentlig er den sidste) tog lidt over to timer, så jeg er godt bedøvet lige nu og kan ikke rigtig snakke hehe, skriver Xander som kommentar til billedet.

Det var tilbage i august, at han kom galt afsted. Under en fodboldkamp fik han en støvle i ansigtet, og sammenstødet var så voldsomt, at musikeren pådrog sig brud både i kæben og næsen.

- Jeg blev derefter syet inde i munden og det viste sig at noget i overkæben var brækket og det var min næse også, to steder faktisk. Så blev opereret her i lørdags på Rigshospitalet. Det tog 56 minutter, men var i fuld narkose, skrev popsangeren dengang på sin Instagram-profil.

Vis dette opslag på Instagram

Nå, nu skal I høre... Jeg kom rigtig galt afsted i en fodboldkamp her for 10 dage siden. Skulle heade til bolden, og så kom der en med støvlen oppe i luften og ramte mig lige i ansigtet... Jeg blev derefter syet inde i munden og det viste sig at noget i overkæben var brækket og det var min næse også, to steder faktisk. Så blev opereret her i lørdags på Rigshospitalet. Det tog 56 minutter, men var i fuld narkose Det værste af det hele er faktisk alle de koncerter jeg har været nødt til at aflyse de sidste to weekender. Og i aften skulle jeg have spillet en koncert i Odense som jeg desværre også har måtte aflyse. Men sådan er livet indimellem og jeg håber I ved at jeg havde glædet mig rigtig meget og at min booking gør alt hvad de kan for at få nogle nye datoer i kalenderen! . . Sikke en omgang... Idag er jeg ude og gå en lille tur og få lidt luft. Så send endelig lidt kærlighed herover så jeg kan blive hurtigt klar igen️

Et opslag delt af Xander Linnet (@xander0404) den

Efterfølgende måtte Xander aflyse en række koncerter som følge af ulykken og bruddene i ansigtet. Nu håber han, at den sidste operation, som altså blev gennemført tirsdag, kan få ham helt tilbage i topform.

 

 

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close