Aflyser alle koncerter: Xander i voldsom ulykke

Xander kommer ikke til at optræde på en scene de næste 10 dage.

Xander kommer ikke til at optræde på en scene de næste 10 dage.

Foto: All Over Press

Xander, 30, har været ud for en voldsom ulykke og er derfor nødsaget til at aflyse alle sine koncerter de næste 10 dage. 

På sin Instagram fortæller Xander selv om den voldsomme ulykke, som han - i bogstaveligste forstand - har måtte lægge ansigt til. 

Artiklen fortsætter under billedet. 

Nå, nu skal I høre... Jeg kom rigtig galt afsted i en fodboldkamp her for 10 dage siden. Skulle heade til bolden, og så kom der en med støvlen oppe i luften og ramte mig lige i ansigtet... Jeg blev derefter syet inde i munden og det viste sig at noget i overkæben var brækket og det var min næse også, to steder faktisk. Så blev opereret her i lørdags på Rigshospitalet. Det tog 56 minutter, men var i fuld narkose Det værste af det hele er faktisk alle de koncerter jeg har været nødt til at aflyse de sidste to weekender. Og i aften skulle jeg have spillet en koncert i Odense som jeg desværre også har måtte aflyse. Men sådan er livet indimellem og jeg håber I ved at jeg havde glædet mig rigtig meget og at min booking gør alt hvad de kan for at få nogle nye datoer i kalenderen! . . Sikke en omgang... Idag er jeg ude og gå en lille tur og få lidt luft. Så send endelig lidt kærlighed herover så jeg kan blive hurtigt klar igen

Et opslag delt af Xander Linnet (@xander0404) den

- Jeg kom rigtig galt afsted i en fodboldkamp her for ti dage siden. Skulle heade til bolden, og så kom der en med støvlen oppe i luften og ramte mig lige i ansigtet, fortæller Anne Linnets søn på sin Instagram.

Og skaderne efter mødet med fodboldstøvlen er ganske omfattende afslører sangstjernen: 

- Jeg blev derefter syet inde i munden, og det viste sig, at noget i overkæben var brækket, og det var min næse også, to steder faktisk. Så blev opereret her i lørdags på Rigshospitalet. Det tog 56 minutter, men var i fuld narkose, skriver han og tilføjer, at han er ked af, at han har været nødsaget til at aflyse alle sine koncerter de næste to weekender. 

- Sikke en omgang... Idag er jeg ude og gå en lille tur og få lidt luft. Så send endelig lidt kærlighed herover, så jeg kan blive hurtigt klar igen, lyder det afsluttende fra den tilskadekomne sanger.  

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close