Nyheder5. marts 2016

"X Factor"-stjerner: Vildt at blive genkendt

De to unge "X Factor"-deltagere Reem og Alex har endnu ikke vænnet sig til at blive genkendt på gaden.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/reem_3.jpg
 (Foto: Claus Poulsen)

Dagene, hvor "X Factor"-deltagerne Alex og Reem kunne gå ukendt rundt på gaden, er for længst ovre. Tv-eksponeringen hver fredag aften sørger nemlig for, at de ofte bliver genkendt, og det er en stor omvæltning for de to deltagere, der synger i kategorien for unge.

- Jeg har ikke vænnet mig til at blive genkendt endnu, og når jeg går på gaden, glemmer jeg, at jeg er med i "X Factor". Lige indtil nogen spørger, om de må få taget et billede med mig, smiler 17-årige Reem.

Sangerinden hører altid musik, når hun er på farten. Dog har hun svært ved at nå at høre en sang til ende i sine høretelefoner, når hun er ude blandt andre mennesker. Men Reem er faktisk bare glad for at blive forstyrret.

- Det er totalt hyggeligt at få selskab af folk, der vil sige hej. Nogle gange kommer jeg også fem minutter for sent til en aftale på grund af det, men jeg er så glad for alle de positive kommentarer. Det er helt vildt, forklarer sangerinden.

Også Alex kan mærke den øgede opmærksomhed i situationer, hvor han skal koncentrere sig om noget helt andet end at synge.

- Jeg arbejder som tjener på en restaurant, og jeg kan godt se, at børnefamilierne sidder og kigger på mig et stykke tid, inden de spørger, om det er mig fra "X Factor". Især børnene er ellevilde, griner den 22-årige sanger.

De første reaktioner kom allerede, da hans audition blev vist på tv i januar, og siden er antallet kun vokset. Men det kommer stadig som en overraskelse for ham, når fremmede stopper ham uden for "X Factor"-scenen, og i denne uge har opmærksomheden tilmed været lidt sværere at håndtere, da sangeren har været ramt af sygdom.

- Jeg har været syg i næsten en uge, så jeg har ikke haft så meget overskud til at tale med folk. Men selvfølgelig prøver jeg at være sød, selv når jeg har feber, er træt og bare gerne vil hjem, siger Alex.

Herunder kan du se deltagere i denne sæson:

X Factor 2016 (deltagere til liveshows)

/ritzau/FOKUS

Sponsoreret indhold