Nyheder 4. marts 2016

"X Factor"s Clifforth & Hein hjælper andre med problemer

Duoen fra "X Factor" har en fortid med kriminalitet og stoffer. Nu gør de en dyd ud af at svare alle personer med problemer, der skriver til dem på Facebook.
Thomas Laursen

Torben og Frank fra Clifforth & Hein, der lige nu giver den fuld skrue hver fredag i "X Factor", har på intet tidspunkt lagt skjul på, at deres fortid har været præget af misbrug og kriminalitet.

Begge fyre er dog kommet ud på den anden side og har i dag lagt stilen helt om.

Deres barske livshistorie har gjort indtryk på mange "X Factor"-seere, og det har givet stof til eftertanke hos Remees sangduo.

- Det er måske endda halvdelen af vores mission med det her. At række en usynlig hånd ud. Der er jo nogle, der skriver og spørger. Og vi svarer - især hvis det er folk, der sidder med noget, som er svært, lyder det fra Torben og Frank, der fredag aften skal forsøge at imponere Blachman, Mette og Remee med deres version af "Light my fire".

Men det tager tid at sende beskeder til alle. En prioritering Clifforth & Hein gerne tager.

- Det tager lang tid at svare alle , og det er meget personlige ting. De skriver til mig på min personlige profil. Og jeg svarer ALLE. De skriver til os om alt. Det er ikke kun om misbrugsproblemer. Nogle skriver, at vi har rørt dem så meget, at de næsten ikke kan kende dem selv. Det er jo fantastisk, fastslår Frank.

- Vi hører fra mange. Det er helt vildt. Det er dybt rørede, at vi lige pludselig er blevet et talerør for andre mennesker, uddyber Torben.

Galleri fra årets første audition:

X Factor-audition

Sponsoreret indhold