Sød musik: ”X Factor”-deltagere er blevet kærester

Tredje sendes fredag den 4. marts.

Tredje sendes fredag den 4. marts.

(Foto: Bjarne Bergius Hermansen/DR1)

Det kan godt være, at de har kæmpet for at gå videre i ”X Factor”. Men derfor kan der sagtens opstå sød musik mellem de håbefulde deltagere i ”X Factor”.

Hvert fald er Kristoffer fra drengegruppen The Competition og Katinka fra søskendeduoen Katinka & Sigrid er blevet kærester.

Det afslører det forelskede par over for Ekstra Bladet:

- Vi mødte hinanden første gang til ’Five chair challenge’, og i starten var vi egentlig bare rigtigt gode venner. Men så mødtes vi og hang ud privat, og så har det udviklet sig til, at vi lige pludselig datede, fortæller 21-årige Kristoffer Kornum til Ekstra Bladet og tilføjer:

- Det første jeg tænkte, da jeg så hende, var: ’Hun er en virkelig dejlig pige. Hende må jeg bruge noget mere tid med, siger han.

Mens Katinka desværre røg ud før de eftertragtede liveshows, kunne hendes kæreste fredag aften indtage scenen i det populære talentprogram.

Og sammen med sin makker Theis sang han sig videre i ”X Factor”. Og Katinka var naturligvis stolt over sin kæreste.

- Jeg var selvfølgelig stolt af ham. Det er en lidt spøjs situation, da det jo kunne have været Sigrid og mig, der stod på den scene, men vi er kommet godt i gang med vores egen musik, siger Katinka til Ekstra Bladet. 

Selv om parret ikke har datet så længe endnu, har de dog allerede mødt hinandens forældre.

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close