Første gang blev den sidste: Jacob Bering sendt ud af "X Factor"

Foto: Claus Poulsen

Det første liveshow af "X Factor" blev det sidste for Jacob Berring.

Thomas Blachman havde to sangere i omsang: Jacob Bering og Sarah Glerup. De skulle dyste om den sidste plads næste fredag med en ”save me song”, en sang som deltagerne, i modsætning til den første sang, selv havde valgt.  Og som traditionen foreskriver når en dommer har to af sine egne deltagere i farezonen, var det op til Blachman at vælge mellem Jakob og Sarah.

”X Factor” studiet var her til aften fyldt op med en masse debutanter. Det var første liveshow for die ni deltagere, dommer Mette Lindberg og værtinde Sofie Linde. Førstnævnte var efter eget udsagn ”spændt som et æg” Temaet var signatursange.

Se et galleri med billeder fra første liveshow nederst. 

Gruppen ”Embrace” stod for det første musikalske indslag med ”You Don’t Own Me” af Grace feat. G-Eazy. Remee fortalte i introen til programmet, at han bedre kan lide Thomas Blachman privat end i ”X Factor”-studiet, men det var der ingen grund til efter første nummer. Den kontante dommer rejste sig op og krammede Remee med ordene:

- Respekt! Perfekt kombination af mentor og elever. Måske det bedste første nummer, der nogensinde har startet et her program.

Helt så stor begejstring var der ikke for Blachmans første deltager Jacob Bering. Remee og Mette mente, at sangen var for hurtig til ham.

- Det var en god begyndelse, erklærede Blachman efter Alex’ debut på scenen. Hans dommer, Mette, var meget tilfreds med hans debut.

 Følelserne var i højsædet for Clifforth & Hein. Dommerne var glade, men savnede at høre mere fra begge gruppens medlemmer.

Sarah Glerup var bange for at køre sig selv og kørestolen ud over kanten. Det skete ikke. Mette Lindberg var imponeret, og Blachman kom med en af de oneliners, der vil overleve helt til finalen: - Det er cool at være handicappet!

16-årige Mads Christian lagde ud med” Locked Out of Heaven”. Et forkert sangvalg ifølge Remee:

- Det er umuligt at hamle op med Bruno Mars.

Blachman blev distraheret af teenagerens tunge: - Du ligner en, der har røget hash, lyd det fra den altid 100 procent ærlige dommer.

Drengene i ”The Competition” var sidste gruppe på scenen med Blurs 90’er-hit ”Girls and Boys”. – En overlegen åbning af det første liveshow, sagde den tilfredse mentor Remee.

Reem fik stående bifald efter sin version af Rihanna hittet ”Stay”. Fuldt fortjent mente dommerne. – Du får os til at glemme alt om verdensstjernen Rihanna, mente Remme. – Jeg er på røven over det, fortalte Blachman.

Andrew Murray håbede, Danmark var klar til ham. – En revisor, der er gået amok, sagde en begejstret Remee og Blackman drømte sig tilbage til rock and roll koncerterne i sin ungdom. 

X Factor 2016 1. liveshow

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close