Endnu et stjernenavn gæster "X Factor"-finalen

Thomas S. Laursen

Når Chili, Mia og Morten indtager "X Factor"-scenen fredag aften for at dyste i finalen, får de tre solister selskab af et par prominente herrer. Ikke alene lægger britiske Ed Sheeran vejen forbi DR Byen - også Gulddreng kommer og giver en smagsprøve på sin kunnen.

- Publikum i salen og seerne hjemme i stuerne kan forvente en topoplagt Gulddreng, som indledte året med en totalt udsolgt turné. Han har desuden høstet Årets Publikumspris ved Danish Music Awards, en Gaffa-pris for Årets Nye Danske Navn og en Zulu Award som Årets Nye Navn.

Da Gulddreng i maj sidste år, udsendte sin første single, "Model", strøg han direkte til tops på Spotify. De følgende syv singler indtog ligesom "Model", Spotifys førsteplads, og han har i alt tilbragt 132 dage på netop den plads og blev det mest streamede danske navn på Spotify i 2016, lyder det i en netop udsendt pressemeddelelse.

- Vi kunne ikke have bedt om et bedre navn til at indhylde "X Factor"-finalen i guld. Gulddreng er en utrolig dygtig popsmed, og samtidig er han en fantastisk entertainer, udtaler DRs underholdningschef Jan Lagermand Lundme.

- Jeg er sikker på, at det bliver et fantastisk finaleshow, ikke mindst på grund af de dygtige kunstnere, som på hver deres måde, er med til at gøre dette års finaleshow til et af de helt store i "X Factor"s historie.

Alle årets deltagere i "X Factor":

X Factor 2017 (deltagere til liveshows)

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close