Nyheder14. januar 2014

X Factor-vært: Får flere jobs, fordi jeg er smuk

Eva Harlous udseende sikrede hende rollen som årets X Factor-vært
Af af
Eva Harlou indrømmer, at hendes gode looks er med til at sikre hende jobs
Eva Harlou indrømmer, at hendes gode looks er med til at sikre hende jobs
 Foto: Claus Poulsen



Eva Harlou vil de næste mange fredage styre slagets gang under årets udgave af X Factor. Og den lyshårede og barmfagre skønhed er ikke bleg for at indrømme, at det netop er hendes gode udseende, der har været én af årsagerne til, at hun fik værts-jobbet.

Det indrømmer den 36-årige tv-vært til Apropos Magazine.

- Det hænger sådan sammen, at de (der laver X Factor, red.) har fundet ud af, at jeg er skide god til det, og at jeg ser godt ud. Så har de givet mig tilbuddet, og jeg har selvfølgelig sagt ja. Det ville være fuldstændig tåbeligt andet. Jeg har fået muligheden. Det er det, det handler om: At have muligheden, siger Eva Harlou til magasinet.

Eva Harlou: En rigtig brystbabe


https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/349953a3e4724982805cd2c00a219ae2.jpg



Labre Eva Harlou (Foto: Thomas S. Laursen)


- De har skullet bruge en vært, som ser pisse godt ud i lange kjoler, og som har noget myndighed og noget faglighed og kan et eller andet foran et kamera. For ellers havde de jo ikke valgt mig. Så jeg føler ikke, jeg bevæger mig ud i noget, jeg ikke kan, lyder det fra Eva Harlou, der oprindeligt er uddannet arkitekt.

Tidligere har hun også vist smukke huse - og sit smukke ansigt - frem på skærmen som vært på "Arkitektens Hjem", lige som hun har været én af tre dommere i programmet "Danmarks smukkeste hjem". Og Eva Harlou, der privat danner par med den dygtige musikproducer Thomas Troelsen, er ikke bleg for at indrømme, at en flot figur gør det lettere at hamstre et job:

Ny "X Factor"-vært: Modtager hade-breve
- Sådan er det jo. Der er bare ikke særlig mange, der tør sige det. Det er enormt kontroversielt, men hvis du står med en, som er meget dygtig, og en anden, der også er meget dygtig. Den ene er pæn. Den anden er ikke pæn. Så er det jo den pæne, der får jobbet. Eller, det kommer selvfølgelig an på, hvem der hyrer. Hvis det er en af de der damer, som ikke kan tåle andre kvinder, så kan det godt være den grimme, der får det. Men hvis du sidder overfor en mand til en jobsamtale, så er det ikke en ulempe at være pæn. Hvis du har noget mellem ørerne, det er jo klart. Ellers bliver du gennemskuet lige med det samme, lyder det fra Eva Harlou.

Sponsoreret indhold