Wauw! Så mange dukkede op til X Factor

Interessen for at slå igennem i X Factor er stadig høj

Interessen for at slå igennem i X Factor er stadig høj

Foto: DRSelvom X Factor har høstet kritik fra både musikere og almindelige danskere, har talentprogrammet stadig ikke problemer med at lokke håbefulde danskere til casting.

For nyligt var der således stort fremmøde, da X Factor holdt precasting i både Aarhus og København. I alt mødte ca. 3.500 håbefulde sangere op, og dét er en stigning på hele 40 procent i forhold til sidste år.

LÆS OGSÅ: Her er den kommende X Factor-værtinde

LÆS OGSÅ: Her er dommertrioen i årets X Factor

LÆS OGSÅ: X Factor-Jasmins far eftersøgt for mord

- Det var fantastisk at opleve så vildt mange møde op både i Aarhus og København. Det er et rigtig flot fremmøde, og jeg er overbevist om, at det skyldes, at vi kunne offentliggøre vores populære dommertrio inden første precasting, siger underholdningschef i DR, Jan Lagermand Lundme og tilføjer:

- Sidste år kunne vi først gå ud med dommerne efter precasting, og det er tydeligt, at talentmassen har reageret ekstremt positivt på, at Thomas Blachman, Lina Rafn og Remee vender tilbage. Da de blev genforenet på skærmen til syvende sæson i foråret, skabte de vanvittigt godt tv, og de beviste, at de sammen er et dommerpanel i verdensklasse. Det er det jeg tror, deltagerne kvitterer for her, og jeg synes rigtig meget nu peger i retning af, at vi kan få én af bedste X factor-sæsoner til dato, siger en optimistisk underholdningschef.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close