Her er den kommende X Factor værtinde

- Deltagerne bed sig - på hver deres måde - fast i mit hjerte, fortæller Eva Harlou, der bliver værtinde for andet år i træk

- Deltagerne bed sig - på hver deres måde - fast i mit hjerte, fortæller Eva Harlou, der bliver værtinde for andet år i træk

foto: Claus PoulsenDet bliver sidste års X Factor-værtinde Eva Harlou, som skal lede danskerne igennem den ottende udgave af den populære sangkonkurrence.

- Sidste sæson var jeg den nye værtinde. I år er jeg bare Eva! Deltagerne og seerne kender mig allerede, og det giver mig ro til at fokusere på at give alle seerne og de medvirkende den bedst mulige oplevelse, siger Eva Harlou til dr.dk.

LÆS OGSÅ: X Factor-Henriette mødte superstjerne

Den 37-årige smukke værtinde er i virkeligheden uddannet bygningsarkitekt og har før X Factor været vært på flere boligprogrammer på DR's kanaler.

Men helt uden musik i livet er Eva Harlou ikke, for hun er gift med musikproduceren Thomas Troelsen, som hun har to børn sammen med.


Eva Harlou hoppede op og ned på Rådhuspladsen sidste år, da finalisterne gav koncert (foto: Thomas Laursen)

LÆS OGSÅ: Amoriner i luften: X Factor-Jasmin smaskforelsket

Selvom værtinden nu er på plads, vil DR ikke afsløre, hvem der bliver dommere på programmet. Sidste år var det som bekendt Remee, Blachmann og Lina Rafn. Om nogle af de tre vender tilbage, vil DR heller ikke løfte sløret for, men blot fortælle, at den kommende dommertrio snart falder på plads.

LÆS OGSÅ: X Factor-Jasmin: Sådan var min far

Optagelserne til X Factor begynder i næste uge, så sangkonkurrencen ruller ikke over skærmen på DR1 lige foreløbigt. I mellemtiden kan du her tage et kig på, hvem der tidligere har været værtinde i programmet.

Rækken af værtinder har været som følger:

Sæson 1: Lise Rønne
Sæson 2: Lise Rønne
Sæson 3: Signe Muusmann
Sæson 4: Lise Rønne
Sæson 5: Lise Rønne
Sæson 6: Signe Molde
Sæson 7: Eva Harlou
Sæson 8: Eva Harlou

Hvem kunne du bedst lide af de fire værtinder på X Factor? Fortæl os det i en kommentar på Facebook.

LÆS OGSÅ: Sarah fra X Factor parodierer Medina!

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close