Nyheder17. december 2017

VMs Lotte Grigel skal giftes til sommer

Håndboldlandsholdets playmaker Lotte Grigel glæder sig til, hun skal giftes til sommer.

Når man tilbringer over halvdelen af december i en tysk håndboldhal, kan man hurtigt glemme, at det er jul.

Sådan har julemåneden været de seneste par år for Lotte Grigel, som igen i år er med kvindelandsholdet til VM i håndbold.

Og selv om det er ærgerligt at være væk fra familien, er hun ganske afklaret med det.

– Det er jo sådan, det er hvert år, så man har vænnet sig til det, siger den blonde skønhed, da SE og HØR møder hende kort før slutrunden.

Den hårdtskydende bagspiller spiller lige nu med i sin 5. EM- eller VM-slutrunde, så det er blevet en vanesag for Lotte at være væk fra venner og familie, når julehyggen er på sit højeste.

Selv om den smilende esbjergenser for det meste glemmer julen, når hun drager ud i verden for at hive trofæer hjem, kan hun og holdkammeraterne ikke undgå at blive mindet om højtiden.

– På de hoteller, vi bor på, er der lidt julepynt, og så bliver man mindet om det, fortæller hun om livet på et hotel, mens alle vi andre hygger med kalenderlys og dekorationer i hjemlige omgivelser.

VM bliver i år spillet i Tyskland, og hvis de danske damer når hele vejen til finalen, har de først juleferie den 17. december. Men det er intet problem for Lotte, at hun kun har knap en uge til at lade op til jul.

– Tiden går sindssygt stærkt, når vi er af sted til et mesterskab, så man når nærmest ikke at opfatte, at december har været der, smiler hun.

Bryllup til sommer

Alligevel er december en helt speciel måned for Grigel. Julemåneden står nemlig også i kærlighedens tegn for dribledronningen.

Juleaften sidste år friede hendes kæreste Christoffer Knudsen til hende, og fra Grigel lød der et rungende vestjysk ja.

”24.12.16 For evigt og for altid, og så lidt længere end det”, skrev Lotte dengang på sin Instagram-profil.

Det er altså ikke kun jul, mad og gaver, som den vævre håndboldspiller kan se frem til.

– Vi skal giftes til sommer, og det glæder jeg mig meget til, fortæller Lotte, som i sin ungarske klub Debreceni VSC er vant til at undvære den danske hygge.

Videoen til denne artikel er efterfølgende fjernet fra YouTube

Sponsoreret indhold