Nyheder6. december 2017

Derfor var Ruben Søltofts ansigt ikke på håndboldtrøjerne

Det var i sidste øjeblik, at en ellers længe planlagt aftale gik i vasken for komikeren, der ovenikøbet var rejst til Tyskland for at se kampen.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/20170722_dm_samsoefestival_062.jpg
 Foto: All Over

Sponsoraftalen var underskrevet, pengene overført og Rubens hoved var mærket på håndboldpigernes trøjer. Men noget gik galt, så Ruben måtte skuffet se Tunesien spille mod Danmark uden sit aftryk på trøjerne.

- De seneste dages opmærksomhed på mit sponsorat af det tunesiske damelandshold har skabt enormt meget medieomtale, og det har måske både været godt og skidt, for her i 11. time har jeg modtaget den triste besked om, at de tunesiske spillere alligevel ikke må bære trøjerne med mit uskyldige, blege ansigt på, skriver en skuffet Ruben i et opslag på Instagram.

Det tunesiske håndboldhold var ellevilde over sponsoraftalen, og det internationale håndboldforbund, IHF, havde godkendt logoet på trøjerne, men det opfindsomme sponsorat var nået helt op til Tunesiens regering, som ikke var så vilde med Rubens idé.

- Kontrakten er ellers underskrevet, IHF har godkendt logoet, det tunesiske håndboldforbund har underskrevet, pengene overført - vi har mobilepay'et HELE beløbet. Men beslutningen er truffet på regeringsniveau (for real!). Så vidt jeg er informeret, er det kun den tunesiske regering, der har et problem med Ruben Søltoft, skriver komikeren i opslaget.

Ruben havde ellers lagt en video op, hvori han var meget begejstret for sin nye sponsoraftale. Han ville dog helst have haft sit ansigt på de danske kvinders trøjer, men det var vist for dyrt.

Derfor faldt valget på én af Danmarks modstandere, og af dem syntes Ruben, at Tunesien var det bedste bud.

Komikeren har de seneste dage glædeligt fortalt om trøjerne i medierne og på sociale medier. Komikeren var sågar rejst til Tyskland for at se kampen mellem Danmark og Tunesien, men måtte altså noget skuffet overvære kampen uden at se sig selv på spillertrøjerne.

- Jeg er helt oprigtigt ked af, at det her alligevel ikke bliver en realitet, men jeg vil meget gerne sige tak til alle jer, der har taget så godt imod min idé. Tak fordi I har liket og delt.

- Tusind tak fra en slukøret Ruben, skriver han.

Sponsoreret indhold