Nyheder7. marts 2016

Vild rekord! Alle vil se "Flaskepost fra P"

"Flaskepost fra P" har slået alle rekorder i filmens åbningsweekend. Aldrig er så mange strømmet i biograferne

"Kvinden i buret" og "Fasandræberne" var publikumsmagneter, da de havde premiere i de danske biografer. Uhørt mange hungrede efter at se Afdeling Q med Carl Mørch og Assad i spidsen opklare kriminelle sager.

I torsdag ramte tredje film i rækken, "Flaskepost fra P", det store lærred - og denne gang slår Jussi Adler-Olsens fortælling alle rekorder.

Svimlende 207.669 billetter inkl. snigpremierebilletter er det blevet til i premiereweekenden. Det er aldrig sket før, at en dansk film når 200.000 billetter i premiereweekenden inkl. snigpremierebilletter.

Se traileren for filmen øverst.

I selve weekenden torsdag-søndag solgte filmen 154.342 billetter, hvilket er 22.000 billetter flere end til Fasandræberne og hele 33.000 flere end til Kvinden i buret. Det er den bedste premiereweekend for en dansk film al den tid, hvor premiereweekenderne har varet fra torsdag til søndag (før 2010 gik premiereweekenden fra fredag til søndag), lydet det i en netop udsendt pressemeddelse.

- Det er helt vildt. Vi er lykkelige. Vi har gjort os umage med at udvikle universet og lave film som både underholder og imponerer. Jeg er stolt over at vi i dansk film har kunne opbygge en højkvalitets filmserie, med de bedste skuespillere og filmfolk vi har. Vi skal glæde os over at danskerne i den grad har taget både film og bøger til sig. Jeg er taknemmelig for at bo i et land hvor vi har en stolt filmtradition og hvor danskerne ser danske film. Tak til publikum og tak til TV 2 og Det Danske Filminstitut, uden dem havde vi ikke opnået dette fantastiske resultat, siger producer bag filmen Louise Vesth.

I "Flaskepost fra P" dykker de to betjente ned i det religiøse samfund, hvor de kommer på sporet af en lang række uanmeldte mord på børn, der er bortført fra stærkt troende familier. Og det er altså en fortælling, der tiltrækker danskerne.

Galleri fra premieren:

Premiere på "Flaskepost fra P"

Sponsoreret indhold