Nyheder3. marts 2016

Galleri: De kendte strømmede til "Flaskepost fra P"

Thrilleren "Flaskepost fra P" tiltrak landets kendisser, der alle ville opleve Afdelings Qs forsøge på at opklare en nervepirrende mordsag.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/20160302_wen_-_film_55.jpg
 Kaspar Wenstrup

De var der allesammen, da Imperial onsdag aften indbød til gallapremiere på thrilleren "Flaskepost fra P".

Nikolaj Lie Kaas, Fares Fares, Klaus Riskær og Sharin Foo var blot nogle af de kendisser, der troppede op på den røde løber for at se den seneste filmatisering af forfatteren Jussi Adler-Olsens meget populære romaner om Afdeling Q.

I det nyeste skud på stammen, der har premiere torsdag den 3. marts, følger vi igen Carl Mørck og Assad.

- I thrilleren "Flaskepost fra P' " mangler den berygtede Afdeling Q ikke bare en ny sag, men også vicekriminalkommissær Carl Mørck, der mere med end nogensinde kæmper med sine indre dæmoner. Assad, hans dedikerede assistent, er dog fast besluttet på at få afdelingen op at køre, og da en otte år gammel flaskepost lander på hans bord, giver det god grund til at hive Carl ud af sin depressive tilstand og tilbage i felten, lyder det i beskrivelsen af filmen.

Og det nerverpirrende drama ville kendis-Danmark ikke gå glip af. Vi har samlet et galleri med alle gæsterne fra gallapremieren herunder. Og husk du kan se hele reportagen i SE og HØR i næste uge.

Premiere på "Flaskepost fra P"

Sponsoreret indhold