Så er den her: Traileren for "Flaskepost fra P"

I begyndelsen af marts bliver spændingen udløst for alle fans af Jussi Adler-Olsens fængende fortællinger. Der har "Flaskepost fra P" nemlig premiere, men allerede nu kan man få et lille glimt af, hvad der sker i filmen.

I pressemeddelsen lyder det:

" FLASKEPOST FRA P" er instrueret af norske Hans Petter Moland, og filmen tager et af livets helt centrale temaer under behandling:

- ”FLASKEPOST FRA P" handler om tro – og manglen på tro. Det er en historie om kollegaer, som aldrig har snakket om, hvad de mener privat, om religion og livssyn. Pludselig bliver deres private meninger vigtige i en efterforskning, fortæller Hans Petter Moland og fortsætter:

- Filmen bevæger sig mellem religiøse og økonomiske klasser. Det bliver en arena for møder mellem mennesker, som lever i parallelle virkeligheder i et moderne europæisk samfund. Om dybt troende og en ny underklasse i Udkantsdanmark, overset og ignoreret af resten af samfundet.

De to første film i Jussi Adler-Olsens bestseller-serie om Afdeling Q, "Kvinden i buret" og "Fasandræberne" fra 2013 og 2014, blev to store biografsucceser. Den første film Kvinden i buret rundede 724.000 solgte biografbilletter, og "Fasandræberne" toppede med 764.000 solgte billetter herhjemme.

Se traileren øverst. 

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close