Vild med Dans-vinder sætter huset til salg

\

"Vild med dans"-vinderen har sat huset til salg.

Foto: Claus Poulsen
"Vild med dans"-vinderen Sara Maria Franch-Mærkedahl og hendes mand, Bo Franch-Mærkedahl, er ude efter et nyt sted at bo.

I dag kom deres rækkehus i Hellerup nord for København til salg for 5,25 millioner kroner, og hvis en køber er villig til at købe til prisen, kan parret glæde sig over en gevinst på næsten to millioner kroner.

Det skriver Boliga Kendte.

LÆS OGSÅ: Dansetopscorer: Derfor var jeg rørt

Det er fire år siden, at Sara Maria Franch-Mærkedahl og hendes mand købte den 102 kvadratmeter store bolig i Hellerup. De betalte dengang 3,4 millioner kroner for huset - efter en rabat på en halv million kroner, så udbudsprisen til 5,25 millioner kan sende cool cash i lommen på parret.

LÆS OGSÅ: VIld med dans-damer: Derfor er vi så nervøse

For pengene får man blandt andet køkken-alrum i åben forbindelse med stuen, kontor, en stor, sydvendt terrasse og en grund på 863 kvadratmeter.

Ifølge mægleren ligger ejendommen på en børnevenlig, blind villavej, og vejrværten har ikke skullet gå langt for at aflevere sine børn i skole eller købe ind til aftensmaden.

LÆS OGSÅ: Silas og Sara Maria vandt: Nu skal vi have en masse bajere

Sara Maria Franch-Mærkedahl brød gennem muren til underholdningsbranchen, da hun i efteråret 2014 vandt TV2-programmet "Vild med Dans" sammen med Silas Holst.

Se Hellerup-huset her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close